Een foto of screenshot toevoegen aan een e-mail

Wil je voor ons Content Integrity-team een document aan een e-mail toevoegen? Misschien helpen onze support-medewerkers je met een probleem en hebben ze een screenshot als bijlage nodig? Hier lees je hoe je een bestand aan een e-mail toevoegt.

Als je contact met ons opneemt voor support, kunnen we je om een screenshot of ander document vragen. Zo kunnen we de informatie verzamelen die we nodig hebben om je problemen op Trustpilot op te lossen.

Weet je niet hoe je ons de screenshot stuurt, dan lees je <href="https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/4407446802834 target="_blank" rel="noopener">hier hoe dat werkt. Zodra je bestand klaar is, hoef je het alleen maar te uploaden naar een e-mail en die naar ons te sturen.

De methode

De exacte manier om een afbeelding toe te voegen aan een e-mail hangt af van je service. Toch is het proces bij de meeste e-mailprogramma's min of meer hetzelfde. Meestal pak je het zo aan:
  1. Ga naar de e-mail waaraan je de afbeelding wilt toevoegen. Als je al contact met ons hebt gehad, is het belangrijk dat je onze e-mailreactie beantwoordt. Stuur je ons een nieuwe e-mail, dan krijg je een bericht dat deze niet is bezorgd.
  2. Zoek het menu-item voor het toevoegen van een bestand. Meestal is dit Bestand toevoegen of een pictogram van een paperclip. Klik hierop om je bestanden te openen.
  3. Zoek en selecteer de bestanden die je wilt toevoegen aan de e-mail. Op een desktop kun je meestal meerdere bestanden tegelijk toevoegen door de Ctrl-knop ingedrukt te houden terwijl je de bestanden selecteert.
  4. Klik op Openen of een vergelijkbare knop om de selectie te bevestigen en de bestanden aan de e-mail toe te voegen.
  5. Stel je e-mail op. En als je klaar bent, druk je op Verzenden. De bestanden worden samen met het bericht verstuurd.