Een screenshot maken

Wees onderdeel van onze community en help anderen met vertrouwen te winkelen

Aanmelden

Weet je niet zeker hoe je ons een screenshot kunt sturen? Hier lees je hoe je dit aanpakt.

Soms vragen we je om een screenshot. Misschien heeft ons Content Integrity-team er eentje nodig om <href="https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/201839083" target="_blank" rel="noopener">met de aanvullende documenten je review te verifiëren. Of je chat met ons support-team en de medewerker heeft een screenshot van je probleem nodig om het op te lossen.

Hoe je dit aanpakt, hangt af van je apparaat. In de opties hieronder vind je een methode die voor je werkt. En weet je niet hoe je ons de screenshot stuurt, dan lees je hier hoe dat werkt.

Mac

• Druk op Command + Shift + 3 om een screenshot van het hele scherm te maken.
  • Druk op Command + Shift + 4 om een screenshot van een specifiek gedeelte te maken.

Het bestand wordt automatisch op je bureaublad opgeslagen.

Windows 10

• Druk op de knop PrtScr voor een screenshot van het volledige scherm. Plak dan met Ctrl + V de afbeelding in een programma, zoals Paint. Je kunt de afbeelding nu bijvoorbeeld bijsnijden of annotaties toevoegen. Daarna sla je de afbeelding op om die op je computer te downloaden.
  • Druk op Windows + Shift + S om een screenshot van een specifiek gedeelte te maken. De afbeelding wordt opgeslagen op je klembord en weergegeven als een melding rechtsonder in je scherm. Klik op de melding om de screenshot te openen in de app Snip & Sketch, waarin je annotaties toevoegt en dan de afbeelding opslaat.

iOS

Er zijn verschillende manieren, afhankelijk van de iPhone die je hebt.

• Druk tegelijk op de knop aan de zijkant en de knop Volume omhoog. Laat beide knoppen snel los.
  • Druk tegelijk op de knop aan de zijkant en de knop Home. Laat beide knoppen snel los.
  • Druk tegelijk op de knop aan de bovenkant en de knop Home. Laat beide knoppen snel los.

Na het nemen van een screenshot zie je tijdelijk een miniatuur linksonder in je scherm. Je vindt de screenshot terug in Foto's.

Android

Screenshots werken op veel Android-apparaten anders. Probeer dit eerst:

• Druk de aan/uit- en volume-knop tegelijk in.

Na het nemen van een screenshot zie je tijdelijk een miniatuur linksonder in je scherm. Je vindt de screenshot terug in je app Foto's.

Werkt dit niet, dan vraag je de fabrikant om hulp. Hier vind je een lijst met populaire Android-fabrikanten.