Automatische feedback-service met Magento 1

Je kunt de automatische feedback-service (AFS) met Magento 1 gebruiken om automatisch review-uitnodigingen naar je klanten te sturen nadat ze een service- of aankoopervaring hebben gehad met je bedrijf. We hebben onze eigen integratie voor Magento 1, maar je kunt de AFS als alternatief gebruiken.

Als je al gebruikmaakt van onze Magento 1-integratie, moet je de AFS niet tegelijkertijd gebruiken. Anders worden je uitnodigingen dubbel naar je klanten verzonden.

Instellen

Voeg eerst je unieke Trustpilot-e-mailadres (AFS-adres) toe aan je instellingen voor e-mailmeldingen. Zo pak je dit aan:
  1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Verzamel reviews > Automatische feedback-service.
  2. Zoek en kopieer je unieke Trustpilot-e-mailadres.
  3. Log in op je Magento-account.
  4. Kies in het kopmenu System > Configuration.
  5. In het linkermenu onder Sales kies je Sales Emails > Shipment.
  6. In het veld Send Shipment Email Copy To plak je het gekopieerde adres.
  7. Je moet Send Shipment Email Copy Method hebben ingesteld op BCC.
  8. Klik bovenaan de pagina op Save config.

Je gestructureerde data snippet toevoegen

Nu ga je een gestructureerde data snippet aan je bevestigingsberichten toevoegen.
  1. Ga in Magento naar System > Transactional Emails.
  2. Klik op de template van de bestelgegevens van de klant dat je wilt aanpassen.
  3. Voeg de gestructureerde data snippet (zie hieronder) toe aan deze template en kies Save Template.

We raden je aan dit direct boven je <head>-tag toe te voegen.

<script type="application/json+trustpilot">
    {
     "recipientEmail": "{{var order.getCustomerEmail()}}",
"recipientName": "{{var order.getCustomerName()}}",
"referenceId": "{{var order.increment_id}}" "products": [ { "name": "$_product­>getName() ",
"sku": "$_product­>getSku()", "productUrl": "$product­>getProductUrl()" } ] } </script>