Trustpilots Zendesk-integratie verwijderen

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Wil je onze Zendesk-integratie niet meer gebruiken? Hier lees je hoe je de integratie ontkoppelt en verwijdert.

De integratie ontkoppelen

Als je de integratie ontkoppelt, worden de bijbehorende accounts, rollen en bevoegdheden verwijderd, maar ticketgegevens zoals reviews en antwoorden worden niet verwijderd.

1. Log in op je Zendesk-account. Klik daar op Admin, linksonder op de pagina.
  2. Klik onder Apps op Beheren.
  3. Beweeg met je muis over de integratie en selecteer Uninstall.
  4. Beweeg opnieuw over de integratie en selecteer Delete.

Als je van gedachten verandert, kun je hier lezen hoe je de integratie opnieuw installeert.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.

Vorige: Trustpilots Zendesk-integratie: reageren op reviews