Trustpilots Zendesk-integratie verwijderen

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Deze functie is inbegrepen in de pakketten Plus, Premium, Advanced en Enterprise.

Wil je onze Zendesk-integratie niet meer gebruiken? Lees hier hoe je de integratie ontkoppelt en verwijdert.

De integratie verwijderen

Als je de integratie verwijdert, worden ook de bijbehorende accounts verwijderd. Ticketgegevens, zoals reviews en reacties, worden niet verwijderd.

1. Klik in Zendesk op het icoontje van Zendesk-producten (vier vierkantjes, naast je profielfoto). Selecteer Beheercentrum.
  2. Klik op Apps en integraties in het dropdown-menu. Klik onder Apps op Zendesk Support-apps.
  3. Beweeg je muis over de Trustpilot-integratie, klik op het wiel en selecteer Verwijderen.

Als je van gedachten verandert, kun je hier lezen hoe je de integratie opnieuw installeert.

Vorige: Trustpilots Zendesk-integratie: reageren op reviews