Trustpilots Zendesk-integratie: reageren op reviews

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Deze functie is inbegrepen in de pakketten Plus, Premium, Advanced en Enterprise.

Met onze Zendesk-integratie kun je je klantenservice eenvoudig stroomlijnen. Beheer al je bedrijfs- en productreviews vanuit Zendesk zonder in te loggen op Trustpilot of je workflow te wijzigen. Hier lees je hoe je op reviews kunt reageren.

Installeer hiervoor eerst onze integratie.

Vanwege caching kan het een paar minuten duren voordat je reactie zichtbaar is op Trustpilot.

Eerdere reviews synchroniseren

Als je openstaande tickets hebt met nieuwe reviews die zijn geplaatst voordat de nieuwe integratieversie was geïnstalleerd, kun je deze synchroniseren en erop reageren.
  1. Klik in Zendesk op het icoontje van Zendesk-producten (vier vierkantjes, naast je profielfoto). Selecteer Beheercentrum.
  2. Klik op Apps en integraties in het dropdown-menu. Klik onder Apps op Kanaal-apps.
  3. Selecteer Trustpilot Reviews, dan Accounts. Beweeg je muis over Trustpilot Reviews, klik op het wiel en selecteer Bewerken.
  4. Activeer de Sync unanswered reviews-knop en selecteer de periode vanaf wanneer je wilt synchroniseren.
  5. Als je productreviews wilt synchroniseren, klik je op Include product reviews.
  6. Klik op Submit. De gesynchroniseerde reviews verschijnen als nieuwe tickets onder Tickets requiring your attention.

Reageren op reviews

1. Klik in Zendesk Support op het Home-icoontje aan de linkerkant van de pagina.
  2. Onder Tickets requiring your attention zie je de reviews weergegeven als tickets. Selecteer de review waarop je wilt reageren.
  3. In het ticket kun je de review lezen en erop reageren in het daarvoor bestemde vak.
  4. Klik op Submit om je reactie te plaatsen.

Trustpilot laat slechts één reactie per review zien. Als je meerdere reacties in Zendesk schrijft, toont Trustpilot dus alleen de meest recente.

De rol- en groepsbeperkingen wijzigen

Als je geen rol- en groepsbeperkingen hebt ingesteld toen je de integratie installeerde, of als je ze wilt wijzigen, kun je dat in Zendesk doen.

1. Ga in Zendesk naar je Beheercentrum.
  2. Klik op Apps en integraties in het dropdown-menu. Klik onder Apps op Zendesk Support-apps.
  3. Klik op de Trustpilot-integratie. Vink de selectievakjes aan om rol- of groepsbeperkingen in te schakelen. Selecteer daarna wie toegang moet hebben.
  4. Klik op Bijwerken.

Vorige: Trustpilots Zendesk-integratie installeren

Volgende: Trustpilots Zendesk-integratie verwijderen