Trustpilots Zendesk-integratie: reageren op reviews

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Met onze Zendesk-integratie kun je je klantenservice eenvoudig stroomlijnen. Beheer al je bedrijfsreviews vanuit Zendesk zonder in te loggen op Trustpilot of je workflow te wijzigen. Hier lees je hoe je op reviews kunt reageren.

Installeer hiervoor eerst onze integratie.

Opmerking: Vanwege caching kan het een paar minuten duren voordat je reactie zichtbaar is op Trustpilot.

Eerdere reviews synchroniseren

Als je openstaande tickets hebt met nieuwe reviews die zijn geplaatst voordat de nieuwe integratieversie was geïnstalleerd, kun je deze synchroniseren en erop reageren.

1. Log in op je Zendesk-account. Klik daar op Admin, linksonder op de pagina.
  2. Klik onder Channels op Channel Integrations.
  3. Selecteer Trustpilot Reviews, dan Accounts. Klik op het tandwiel rechts van het Trustpilot-account en selecteer Edit.
  4. Onder Set up Trustpilot Integration, schakel Sync unanswered reviews in en selecteer de periode waaruit je wilt synchroniseren.
  5. Klik op Submit. De gesynchroniseerde reviews verschijnen als nieuwe tickets onder Tickets requiring your attention.

Opmerking: Tagging, rapportage of delen van reviews wordt niet ondersteund door deze integratie. Deze acties werken alleen vanaf je Trustpilot Business-account, via Reviews > Bedrijfsreviews.

Reageren op bedrijfsreviews

1. Log in op je Zendesk-account. Klik daar op Home, links op de pagina.
  2. Onder Tickets requiring your attention zie je de bedrijfsreviews weergegeven als tickets. Selecteer het review-ticket waarop je wilt reageren.
  3. In het ticket kun je de review lezen en erop reageren in het daarvoor bestemde vak.
  4. Klik op Submit om je reactie te plaatsen.

Opmerking: Trustpilot laat slechts één reactie per review zien. Dus als je meerdere reacties in Zendesk schrijft, toont Trustpilot alleen de meest recente.

Rollen en bevoegdheden wijzigen

Als je geen rollen en bevoegdheden hebt ingesteld tijdens het installeren van de integratie, kun je dit doen in Zendesk.

1. Log in op je Zendesk-account. Klik daar op Admin, linksonder op de pagina.
  2. Klik onder Apps op Beheren. Klik dan op het Trustpilot integratie-icoon.
  3. Selecteer onder App details de vakjes om rol- of groepsbeperkingen in te schakelen en selecteer vervolgens welke groepen toegang hebben tot deze integratie.
  4. Klik Update om te bevestigen.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.

Vorige: Trustpilots Zendesk-integratie

Volgende: Trustpilots Zendesk-integratie verwijderen