Trustpilots Magento 1-integratie verwijderen

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Wil je onze Magento 1-integratie niet meer gebruiken? Hier lees je hoe je de integratie kunt ontkoppelen of verwijderen.

Er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden. Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

De integratie ontkoppelen

Als je geen gebruik meer wilt maken van de integratie, volg je deze stappen om het te ontkoppelen:

1. Klik in het Magento Admin Panel op het Trustpilot-tabblad.
  2. Klik onder Settings op Clear the integration key. Klik dan op Save changes.

Als je van gedachten verandert, kun je hier lezen hoe je de integratie opnieuw installeert.

Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de inhoud op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.

Vorige: Trustpilots Magento 1-integratie: meerdere winkels beheren