Trustpilots Magento 1-integratie: meerdere winkels beheren

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Heb je meerdere winkels of domeinen op Magento 1? Met onze integratie kun je reviews voor al deze winkels afzonderlijk verzamelen en tonen. Onze integratie is compatibel met Magento versies 1.7, 1.8 en 1.9. Lees hier hoe je ze beheert en configureert.

Deze handleiding legt uit hoe je de Magento-integratie installeert en gebruikt. We vertellen er hoe je de instellingen voor al je Magento-winkels tegelijk beheert. Als je de instellingen voor elke winkel apart wilt beheren, lees je de instructies hieronder.

Er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden. Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

Meerdere winkels beheren

Als je website beschikbaar is in meerdere landen en talen, kun je de meervoudige functie van Magento gebruiken om aparte TrustBoxen voor elke afzonderlijke website te configureren.

1. Ga in het Magento Admin Panel naar System > Configuration.
  2. Kies, onder Current Configuration Scope, de website of winkel waarvoor je de instellingen wilt configureren.
  3. Nu kun je onder het Trustpilot-tabblad inloggen op de integratie, en alle gewenste instellingen configureren.

Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de inhoud op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.

Vorige: Trustpilots Magento 1-integratie: een TrustBox toevoegen

Volgende: Trustpilots Magento 1-integratie verwijderen