Trustpilots WooCommerce-integratie: review-uitnodigingen verzenden

Via TrustPilots WooCommerce-integratie kun je klanten vragen om reviews te schrijven, automatisch reviews verzamelen en meerdere TrustBox-widgets toevoegen. Hier lees je hoe je review-uitnodigingen verstuurt.

Je moet eerst onze integratie installeren voordat je review-uitnodigingen kunt versturen via WooCommerce.

Opmerking: er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden. Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

Uitnodigingen instellen

Bij een bestelling via de online winkel van WooCommerce krijgt je klant automatisch een uitnodiging per e-mail om een bedrijfsreview achter te laten op Trustpilot. Zo stel je dit in:

1. Klik in de beheerpagina van WooCommerce op het tabblad Trustpilot in het linkermenu.
  2. Onder Invitations kun je Sender name, reply-to email, Trustpilot landing page en Send delay configureren.
  3. Je kunt ook de uitnodiging-trigger instellen door een keuze te maken uit de twee opties. Bij Order confirmed wordt een uitnodiging naar klanten verzonden wanneer hun bestelling wordt verwerkt. Bij Order completed ontvangt de klant een uitnodiging wanneer de bestelling is voltooid.
  4. Klik op Save changes.

Productreview-uitnodigingen toevoegen

Als je de productreviews van Trustpilot voor je bedrijf gebruikt, kun je de optie inschakelen om ze toe te voegen aan je e-mailuitnodigingen.

1. Klik in de beheerpagina van WooCommerce op het tabblad Trustpilot in het linkermenu. Klik op Product Reviews.
  2. Onder Turn product review invitations on activeer je de optie Enable to start getting product reviews.
  3. Vul de SKU (Stock Keeping Unit), het GTIN (Global Trade Item Number) en het MPN (Manufacturer Part Number) in. Deze velden zijn optioneel.
  4. Klik dan op Save changes.

Klanten uitnodigen

Je kunt kiezen om klanten van de afgelopen 7 dagen tot aan 6 maanden geleden uit te nodigen.

1. Klik in de beheerpagina van WooCommerce op het tabblad Trustpilot in het linkermenu.
  2. Onder Past Orders kies je de gewenste periode.
  3. Klik op Sync up orders om op te slaan.
  4. Je kunt na het opslaan de gesynchroniseerde bestellingen bekijken. Als er bestellingen zijn waarvan synchronisatie is mislukt, staan ze onderaan de pagina. Klik op Re-sync om het opnieuw te proberen.

Nu kun je een TrustBox toevoegen en gemakkelijk je reviews in je WooCommerce-winkel laten zien.

Vorige Trustpilots WooCommerce-integratie installeren

Volgende Trustpilots WooCommerce-integratie: een TrustBox toevoegen