Trustpilots WooCommerce-integratie verwijderen

Wil je onze WooCommerce-integratie niet meer gebruiken? Hier lees je hoe je de integratie kunt ontkoppelen of verwijderen.

Opmerking: Er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden. Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

De integratie ontkoppelen

Als je geen gebruik meer wilt maken van de integratie, volg je deze stappen om het te ontkoppelen:

1. Log in op je WooCommerce-account. Klik in het beheervenster op het Trustpilot-tabblad.
  2. Onder Settings klik je op Clear the Integration Key. Klik dan op Save changes.

De integratie verwijderen

Als je de integratie wilt verwijderen:

1. Ga in de beheerpagina van WooCommerce naar Plugins.
  2. Zoek Trustpilot-reviews. Klik op Deactivate en dan op Delete.

Als je van gedachten verandert, kun je hier lezen hoe je de integratie opnieuw installeert.

Vorige: Trustpilots WooCommerce-integratie: een TrustBox toevoegen