Voeg een gestructureerde data snippet toe aan Shopify voor AFS

Je kunt de Automatische feedback-service (AFS) met Shopify gebruiken om automatisch review-uitnodigingen naar je klanten te sturen nadat ze een aankoop- of service-ervaring hebben gehad met je bedrijf. Lees hier hoe je uitnodigingen verzendt met een specifieke landinstelling, verzendtijd of template-ID.

Als je onze Shopify-integratie al gebruikt, moet je niet AFS ook gebruiken – anders worden je uitnodigingen dubbel naar je klanten verzonden.

In dit artikel lees je hoe je een standaarduitnodiging via AFS verzendt met Shopify.

Wil je je uitnodigingen aanpassen met een specifieke landinstelling, verzendtijd of template-ID? Voeg dan in plaats daarvan de volgende codes toe:

Bedrijfsreviews

<<!--<script type="application/json+trustpilot">
 {
"recipientName": "{{ customer.name  }}",
"recipientEmail": "{{ customer.email }}",
"referenceId": "{{ id }}",
"preferredSendTime": "{{ "now" | date: "%s" | plus: 864000 | date: "%Y-%m-%eT%H:%M:%S" }}"
"locale": "insert your locale",
"templateId": "insert your template ID"
}
</script>-->

De 'plus:'-parameter staat voor het aantal dagen verdeeld in seconden. 864000 seconden = 10 dagen in dit voorbeeld. Pas deze aan je voorkeuren aan.

Bedrijfs- en productreviews

<<!--<script type="application/json+trustpilot">
 {
"recipientEmail": "{{ customer.email }}",
"recipientName": "{{ customer.name }}",
"referenceId": "{{ order_name }}",
"productReviewInvitationPreferredSendTime": "{{ "now" | date: "%s" | plus: 864000 | date: "%Y-%m-%eT%H:%M:%S" }}",
"locale": "insert your locale",
"templateId": "insert your template ID",
"products": [
{% for line in line_items %}
{
"productUrl": "https://{{shop.domain}}/products/{{ line.product.id }}",
"imageUrl": "{{ line | img_url: 'thumb' }}",
"name": "{{ line.title }}",
"sku": "{{ line.sku }}"
},
{% endfor %}
]
}
</script>-->

De 'plus:'-parameter staat voor het aantal dagen verdeeld in seconden. 864000 seconden = 10 dagen in dit voorbeeld. Pas deze aan je voorkeuren aan.