​Trustpilots Slack-integratie

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Met Trustpilots Slack-integratie kun je de klantenservice van je bedrijf stroomlijnen. Ontvang, sorteer en reageer op al je reviews van Slack zonder dat je hoeft in te loggen op Trustpilot. Ook kun je je bestaande workflow houden. Hier lees je hoe je de integratie instelt en beheert.

Opmerking: er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden.

De integratie koppelen

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > Klantondersteuning. Klik op Slack.
  2. Klik op de volgende pagina op Add to Slack.

1. Controleer de machtigingen. Kies of maak een kanaal waaraan Trustpilot wordt gekoppeld. Vergeet niet om @trustpilot uit te nodigen als het een privékanaal is. Klik op Allow. Er verschijnt een bevestigingsbericht.

De integratie beheren

Na de installatie ontvang je een Slack-bericht van Trustpilot onder Apps samen met een bericht in het gekoppelde kanaal dat de integratie is toegevoegd. Hier kun je je instellingen beheren.

Opmerking: Je hebt wellicht een developer nodig om je hierbij te helpen. Trustpilot heeft hulpbronnen toegevoegd aan Github om je een handje te helpen.

Reageren op reviews

1. Ga in je Slack-account naar het kanaal dat aan Trustpilot is gekoppeld.
  2. Voer de opdracht /trustpilot settings of /trustpilot feed in om van start te gaan. Pas de instellingen aan je voorkeuren aan.

1. Voer een opdracht in om je reviews te bekijken. Met bijvoorbeeld /trustpilot latest zie je de nieuwste review waarop je nog niet hebt gereageerd. En bij /trustpilot 5 stars zie je alle reviews met 5 sterren.
  2. Klik in de weergegeven review op Reply. Voer je antwoord in het dialoogvenster in en voer Return in of klik op Send Message.

De integratie ontkoppelen

1. Ga in je Slack-account naar Apps > Trustpilot. Klik op het informatiepictogram rechtsboven. Klik op More en selecteer dan Configuration in het dropdown-menu.

1. Onder Authorizations vind je je machtigingen en klik je op Revoke. Klik in het dialoogvenster opnieuw op Revoke om dit te bevestigen. Herhaal deze stap voor alle machtigingen.

De integratie verwijderen

Ben je de beheerder van het Slack-account van je bedrijf, dan kun je de volledige integratie verwijderen.

1. Ga in je Slack-account naar Apps > Trustpilot. Klik op het informatiepictogram rechtsboven. Klik op More en selecteer dan Configuration in het dropdown-menu.
  2. Scroll naar beneden en klik op Remove App. Klik in het dialoogvenster op Remove App om dit te bevestigen.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.