Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Verstuur afzonderlijke uitnodigingen voor bedrijfs- en productreviews

Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Verhoog het responspercentage door afzonderlijke uitnodigingen te versturen voor product-en bedrijfsreviews.

Nodig je je klanten uit om zowel een product- als een bedrijfsreview te plaatsen met één enkele e-mail? Dan raden we je aan om twee afzonderlijke e-mails te versturen, met een tussenpoos van een week. Bedrijven die op deze manier te werk gaan verzamelen gemiddeld 45% meer reviews dan bedrijven die klanten slechts één uitnodiging versturen.

Het versturen van afzonderlijke uitnodigingen is erg eenvoudig:

Afzonderlijke review-uitnodigingen instellen

1. Ga naar je Trustpilot Business-account > Reviews verzamelen > Uitnodigingsinstellingen >Timing en frequentie.
  2. Onder Verstuur een productreview-uitnodiging selecteer je afzonderlijk en 7 dagen na het versturen van de bedrijfsreview-uitnodiging.
  3. Selecteer het aantal dagen dat er tussen beide uitnodigingen moet zitten.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Vertragingstijd instellen

De standaardvertraging tussen de uitnodiging voor een bedrijfsreview en de uitnodiging voor een productreview betreft zeven dagen. In de meeste gevallen is dit voldoende tijd voor consumenten om een goed oordeel te kunnen vellen over hun aangeschafte product. Als de standaardvertraging van zeven dagen echter niet geschikt is voor de producten van jouw bedrijf, kun je de vertragingstijd naar wens aanpassen.

Wijzig de vertragingstijd

1. Ga naar je Trustpilot Business-account > Reviews verzamelen > Uitnodigingsinstellingen >Timing en frequentie.
  2. Onder Verstuur een productreview-uitnodiging selecteer je afzonderlijk en 7 dagen na het versturen van de bedrijfsreview-uitnodiging. Hier kun je het aantal dagen in het dropdown-menu aanpassen.
  3. Selecteer het aantal dagen dat er tussen beide review-uitnodigingen moet zitten.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan

E-mailtemplate kiezen

Ga naar Uitnodigingsinstellingen >E-mailinstellingen en selecteer de gewenste template.

• Indien je al een template gebruikt dat geoptimaliseerd is voor productreviews, dan ben je klaar om te gaan.
  • Indien je nu gebruikmaakt van een gepersonaliseerd template voor bedrijfsreview-uitnodigingen, dan kun je ook een template personaliseren voor productreview-uitnodigingen.