Maak kennis met de TrustBoxen

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Wil je de Trustpilot-reviews van je bedrijf in de schijnwerpers zetten? Stel dan TrustBoxen in om ze weer te geven op je website of in je marketingmateriaal. In dit artikel leggen we uit wat ze zijn.

Wat is een TrustBox?

TrustBoxen zijn ingesloten websitewidgets waarmee je de feedback van je klanten rechtstreeks op je website of in je marketing kunt weergeven. In de TrustBoxen is er plek voor je reviews, TrustScore en sterrenscores.

TrustBoxen zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en kunnen zonder veel technische kennis worden ingesteld.

Opmerking: Sommige TrustBoxen zijn alleen beschikbaar op onze betaalde pakketten.

Wat zijn de voordelen?

Boost je conversie: Geef consumenten meer koopvertrouwen wanneer ze je website bezoeken.

Meer klanttevredenheid: Klantfeedback op je website zorgt voor meer klantbehoud

Waar zijn de TrustBoxen te vinden?

Je vindt al onze TrustBoxen in onze TrustBox-bibliotheek. Daar kun je ook meer lezen over hun opties, functies en voorgestelde plaatsingen, zodat je kunt kiezen wat voor jouw bedrijf het beste werkt.

Je TrustBox instellen

Je kunt TrustBoxen op verschillende manieren toevoegen. In de onderstaande handleidingen kun je een installatie naar voorkeur vinden.

Voeg een TrustBox toe aan een webpagina

TrustBox Signature aan je e-mails toevoegen

TrustBox Newsletter toevoegen aan je e-mailcampagnes

​Voeg een TrustBox toe aan een single-page-applicatie

Voeg een TrustBox toe met Google Tag Manager

Een TrustBox toevoegen aan je mobiele iOS- of Android-app