​Trustpilot Business heeft een nieuwe look en feel

We zijn verheugd te mogen aankondigen dat Trustpilot Business een frisse, nieuwe look zal krijgen! Binnen enkele weken kun je gebruikmaken van de compleet veranderd navigatie.

We hebben de navigatie van je bedrijfsaccount volledig geherstructureerd, zodat je gemakkelijker je weg kunt vinden en je je kunt concentreren op de zaken die er het meest toe doen. Same same... maar dan gebruiksvriendelijker!

Wat is er veranderd?

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we Trustpilot Business onderverdeeld in vier hoofdcategorieën.

• Mijn reviews – Hier vind je alle reviews die je ooit van je klanten hebt ontvangen.
  • Verzamel reviews – Hier kun je op verschillende manieren je klanten uitnodigen om je bedrijf te beoordelen.
  • Promoot reviews – Hier vind je TrustBoxen, merkmateriaal en alles wat je nodig hebt voor het inzetten van je reviews voor marketingdoeleinden.
  • Analytics – Hier kun je je reviews analyseren om inzicht te krijgen in hoe je de klanttevredenheid kunt verhogen en je service kunt verbeteren.

De instellingenpagina

Dankzij de vernieuwde instellingenpagina kun je nu alles eenvoudig terugvinden op één overzichtelijke plek.

Bedrijfsinstellingen

• Schakel machtigingen in voor je Trustpilot Business-account.
  • Beheer gebruikers en gebruikersrechten.
  • Werk je betalingsinformatie bij en bekijk je facturen.

Openbare profielinstellingen

• Pas je openbare profiel aan.
  • Beheer de categorieën waarin je bedrijf zich bevindt.
  • Activeer en beheer je lokale reviews.
  • Vraag je klanten om een referentienummer op te geven wanneer ze een organische review plaatsen.

Persoonlijke instellingen

• Beheer je persoonlijke instellingen en e-mailnotificaties.

Neem contact op

Het is makkelijker dan ooit om een antwoord op je vraag te vinden.

Klik op het ?-icoon om contact op te nemen met onze supportafdeling. Onze support-agents kunnen je voorzien van relevante video's, artikelen en - indien gewenst - de gegevens van je accountmanager.

Opmerking: Eventuele bladwijzers die linken naar specifieke pagina's binnen je Trustpilot-Business account, zullen gewoon blijven werken.

We horen graag van je!

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Dankzij de feedback van onze community zijn we in staat om onze user experience verder te verbeteren. Laten we samen de wereld upgraden!