​Implementeer Trustpilots JavaScript-integratie

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Deze functie is ook beschikbaar in ons Free pakket! Probeer het vandaag!

Automatiseer het proces om reviews te verzamelen met Trustpilots JavaScript-integratie. Voeg het aan je website toe om het versturen van review-uitnodigingen naar je klanten te triggeren.

De JavaScript-integratie ondersteunt bedrijfsreviews, productreviews en vestigingen.

Opmerking: het installeren van deze integratie vereist technische kennis op developer-niveau.

Trustpilot heeft verschillende integraties voor e-commerce platforms die gemakkelijk te installeren zijn en waar je geen technische kennis voor nodig hebt. We raden een van deze integraties aan, als je een e-commerce platform gebruikt die kant-en-klare integraties ondersteunt.

Installatie van de JavaScript-integratie

Automatiseer je review-uitnodigingen als volgt:

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > JavaScript-integratie (of klik hier), en klik op Kopieer code.
  2. Plak de code in het <head> gedeelte van de HTML van je website.

1. Nadat je de code toegevoegd hebt, ga weer naar je Trustpilot Business-account en verifieer je domein om er zeker van te zijn dat de code juist is ingevoerd. Hierna zul je het laatste gedeelte van het script ontvangen.

Wanneer je dit script toevoegt aan de HTML van je website:

• Vervang elk gegevenselement door de juiste waarden van je website en, als je productreviews verzamelt, ook met je productkenmerken.
  • Zorg ervoor dat je het script in het <head> gedeelte van elke pagina laadt.

Opmerking: de JavaScript-integratie werkt niet met Google Tag Manager.