Een bedrijfslocatie toevoegen

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Met Trustpilots locatiereviews kun je per vestiging reviews verzamelen, beheren en weergeven.

Om je locatiereviews te verzamelen moet je eerst de individuele locaties in je Business-account aanmaken.

Je kunt te allen tijde nieuwe locaties toevoegen — zowel één voor één, als meerdere tegelijk.

Meerdere locaties toevoegen

Je voegt locaties het eenvoudigst toe door ze te importeren via een CSV-bestand.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen en klik op Locaties.

1. Klik, op de pagina Locaties, op Locaties importeren.

Opmerking: Als je al eerder een locatie hebt ingesteld, heet deze knop Meerdere locaties importeren.

1. Upload een CSV-bestand met de volgende informatie over je locaties in de volgorde:
    • Locatienaam
    • ID (dit wordt gebruikt als je klanten uitnodigt om een specifieke locatie te beoordelen)
    • Adres
    • Adresregel 2
    • Postcode
    • Stad
    • Provincie
    • Landcode
    • Telefoonnummer
    • Website

Opmerking: De landcodes van Nederland en België zijn NL en BE.

1. Controleer of de locatienamen in je CSV-bestand aan onze richtlijnen voldoen.
  2. Upload je CSV-bestand en controleer vervolgens of je locaties correct zijn geüpload. Bij een foutmelding pas je de informatie aan.

1. Bevestig dat je onze richtlijnen aanvaard, en klik op Importeren bevestigen.

Eén locatie toevoegen

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen en klik op Locaties.

1. Klik, op de pagina Locaties, op Handmatig locaties invoeren.

Opmerking: Als je al eerder een locatie hebt ingesteld, heet deze knop Meerdere locaties importeren.

1. Vul je locatiegegevens in op de pagina Eén locatie toevoegen .
  2. Klik op Locatie toevoegen.

Richtlijnen voor locatiebenaming

Locatienamen zijn openbaar, dus houd ze eenvoudig, duidelijk en beschrijvend. Dit helpt jou je locaties bij te houden, en je klanten de juiste locatie te vinden om te beoordelen. Enkele tips:

Maak iedere locatienaam uniek.

• Goed: Korte, beschrijvende namen zoals 'Amsterdam', of 'Utrecht: Voorstraat'.
  • Niet goed: Vage benamingen zoals 'Amsterdam1', 'Amsterdam2', enz”

Je hoeft je bedrijfsnaam niet te vermelden in je locatienaam. Deze staat namelijk al in de URL en de pagina-headers.

• Goed: Noem een vestiging bijvoorbeeld 'Amsterdam'.
  • Niet goed: Een locatienaam zoals 'Bedrijf A Amsterdam'.

Vermijd leestekens, tekens die geen letter zijn of marketingberichten in een vestigingsnaam.

• Goed: Noem een vestiging 'Berlijn'.
  • Niet goed: Noem een vestiging 'straat@berlijn#nuvoorjaarskorting!'.

Vorige Een CSV-bestand voor locaties maken

Volgende Een locatie wijzigen of verwijderen