Hoe je locatiereviews kunt verzamelen

Deze functie maakt deel uit van de add-on Location Reviews.

Krijg toegang

Met Trustpilots locatiereviews kun je per vestiging reviews verzamelen, beheren en weergeven.

Voordat je locatiereviews kunt verzamelen, moet je eerst de individuele locaties in je Business-account aanmaken.

Je kunt te allen tijde nieuwe locaties toevoegen - zowel één voor één als meerdere tegelijk.

Meerdere locaties toevoegen

De eenvoudigste manier om vestigingen toe te voegen, is door ze te importeren met behulp van een CSV-bestand.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen en klik onder Openbare profielinstellingen op Locaties.

1. Op de pagina Locaties, klik op Locaties importeren.

Opmerking: Als je al eerder een locatie hebt ingesteld, heet deze knop Meerdere locaties importeren.

1. Upload een CSV-bestand met de volgende informatie over je locaties in de volgende volgorde:
    • Locatienaam
    • ID (dit wordt gebruikt als je klanten uitnodigt om een specifieke locatie te beoordelen)
    • Adres
    • Adresregel 2
    • Postcode
    • Stad
    • Provincie
    • Landcode
    • Telefoonnummer
    • Website

Opmerking: De landcodes van Nederland en België zijn NL en BE.

1. Controleer of de locatienamen in je CSV-bestand aan onze richtlijnen voldoen.
  2. Upload je CSV-bestand en controleer vervolgens of je locaties correct zijn geüpload. In het geval van een foutmelding dien je de informatie aan te passen.

1. Bekijk onze richtlijnen en vink het vakje aan ter bevestiging. Klik daarna op Importeren bevestigen.

Voeg een enkele locatie toe

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen en klik onder Openbare profielinstellingen op Locaties.

1. Op de pagina Locaties, klik op Handmatig locaties invoeren.

Opmerking: Als je al eerder een locatie hebt ingesteld, heet deze knop Meerdere locaties importeren.

1.  Op de pagina Voeg een locatie toe, dien je de volgende informatie over je locatie te vermelden:
      • Locatienaam (bekijk hier onze richtlijnen voor locatienamen).
      • ID (dit wordt gebruikt als je klanten uitnodigt om een specifieke locatie te beoordelen).
      • Locatie-URL
      • Titel
      • Omschrijving
      • Telefoonnummer
      • Adres
      • Adresregel 2
      • Postcode
      • Stad
      • Provincie
      • Land
  2. Klik op Locatie toevoegen.