Een TrustBox voor locatiereviews toevoegen

Deze functie maakt deel uit van de add-on Location Reviews.

Krijg toegang

Met onze TrustBoxen kun je locatiereviews op je website weergeven en laten zien hoe je bedrijfslocaties presteren. We leggen uit hoe je ze instelt en gebruikt om je lokale SEO een boost te geven.

Opmerking: Je moet hierbij een code genereren voor de TrustBox. Mogelijk moet een developer je helpen.

Configureer je TrustBox

1. In je Trustpilot Business-account ga je naar Promoot reviews > Website-widgets > TrustBox-bibliotheek.
  2. Kies de lay-out voor de TrustBox die je wilt gebruiken.
  1. In de dropdown Selecteer één van je bedrijfslocaties kies je de locatie waarvoor je reviews wilt weergeven.

1. Volg de stappen om andere functies aan te passen die je wilt toevoegen aan je TrustBox.
  1. Creëer je eigen TrustBox door op Download code te klikken.
  1. Kopieer en plak deze code in de <head></head> sectie van je website’s HTML, of zo dicht mogelijk aan de bovenkant van de pagina. Kopieer en plak de tweede code vervolgens in de website-HTML waar je je TrustBox wilt weergeven.

Herhaal de bovenstaande stappen om een ​​nieuwe code te genereren voor elke locatie die je wilt laten zien. De locatie-ID van de code wordt automatisch bijgewerkt op basis van de door jou gekozen locatie.

Opmerking: alle locatiecodes zijn uniek, dus je kunt niet dezelfde code gebruiken voor meerdere locaties.

Je lokale SEO boosten

Als je een TrustBox op je website implementeert om je locatiereviews te tonen, kun je een locatiecode opnemen die je lokale SEO kan verbeteren. Schakel deze functie in en vergroot de kans dat:

• je lokale vestiging een Google Knowledge Graph toont;
  • je lokale website verschijnt in de lokale zoekopdrachten van Google en Google Maps.

Opmerking: Enkel Google is verantwoordelijk voor het wel of niet bieden van deze voordelen. Zelfs als je aan alle richtlijnen voldoet, bestaat de kans dat ze niet worden weergegeven.

Zo pak je dit aan:

1. Zodra je je TrustBox hebt geconfigureerd, zorg je ervoor dat deze optie is ingeschakeld: Voeg je locatiecode toe voor het verbeteren van je lokale SEO.

1. Herhaal deze stappen voor alle lokale TrustBoxen op je website.

Vorige Uitnodigingen instellen voor locatiereviews

Volgende Locatiereviews - FAQ