Een TrustBox voor productreviews toevoegen

Deze functie maakt deel uit van de add-on Product Reviews.

Krijg toegang

Met productreviews op je website laat je je klanten zien hoe goed je producten zijn en bied je ze de zekerheid die ze nodig hebben om een ​​aankoop te voltooien. We leggen hier uit hoe je een TrustBox voor productreviews instelt.

Je kunt kiezen uit verschillende TrustBoxen voor productreviews. Ze brengen je producten onder de aandacht en moedigen je klanten aan bij hun aankoopbeslissing. Zo ga je aan de slag:

Personaliseer je TrustBox

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Promoot reviews > Website-widgets > TrustBox-bibliotheek.
  2. Selecteer TrustBoxen met mijn productreviews in het dropdown-menu Type. Klik op Toepassen en kies je gewenste lay-out.
  1. Voer je product-SKU's in het veld onder Personaliseer je TrustBox in.

Opmerking: Als een product meerdere SKU's heeft (zoals verschillende maten of kleuren), voer ze dan allemaal in, gescheiden door komma's. De TrustBox toont de reviews en gemiddelde sterrenscore voor alle ingevoerde SKU's.

1. Je kunt ook de taal, grootte, thema, lettertype en sterrenkleur naar eigen voorkeur instellen.

Opmerking: Je hebt de Convert add-on nodig om het lettertype en de sterrenkleur aan te passen.

1. Creëer je eigen TrustBox door op Download code te klikken.

Implementeer je TrustBox

1. Nadat je op Download code hebt geklikt, kopieer en plak je de eerste code in het <head></head>-gedeelte van de HTML-broncode van je website, of zo hoog mogelijk op de pagina.

1. Kopieer en plak de tweede code vervolgens in de website-HTML waar je je TrustBox wilt weergeven.

Herhaal de bovenstaande stappen om een ​​nieuwe code te genereren voor elke nieuwe TrustBox.

Geavanceerde instellingen

Met geavanceerde instellingen kun je je TrustBoxen nog verder aanpassen. Mogelijk heb je hier een developer bij nodig.

Upload reviews dynamisch naar productpagina's

Wil je productreviews weergeven die overeenkomen met specifieke productpagina's? Voeg dan een tijdelijke placeholder toe. Voer hiervoor de programmeervariabele in het SKU-veld in; dit wordt vervolgens gebruikt als tijdelijke placeholder voor de SKU-waarde. De relevante reviews voor de geselecteerde SKU's worden vervolgens dynamisch geladen op de bijbehorende productpagina's.

Pas het aantal weergegeven reviews aan

Bij sommige TrustBoxen kun je het aantal getoonde reviews wijzigen. Je kunt een parameter aan de tag toevoegen die het aantal weergegeven reviews aanpast, bijvoorbeeld data-reviewnumber="5". TrustBoxen geven standaard 10 reviews weer.

Toon productkenmerken en klantfoto's

Je kunt je klanten vragen om specifieke productkenmerken te beoordelen, voor meer gedetailleerde productreviews. Ook kun je ze hun eigen foto's laten uploaden van de producten. Deze verschijnen vervolgens in je productreview-TrustBoxen. Dit maakt je inhoud nog sterker. Om ze weer te geven, moet je hier toestemming geven.