Connect add-on

Deze functie maakt deel uit van de add-on Connect. Krijg toegang

Deze module kan worden aangeschaft voor de pakketten Premium en Advanced en is inbegrepen in het Enterprise-pakket.

Bied je klanten een soepele review-ervaring die bij je merk past en naadloos aansluit op je customer journey. De Connect add-on bevat hiervoor een aantal efficiënte functies.

Deze add-on is ideaal als je je Trustpilot-reviews wilt aanpassen aan de look van je website. Het bevat alles wat je nodig hebt om Trustpilot API's op je website te gebruiken.

API

Met onze API's kun je de verzameling en weergave van Trustpilot-reviews volledig afstemmen op je merk. Heb je liever een meer innovatieve oplossing in plaats van onze standaard uitnodigingsmethoden, dan kun je onze API's bijvoorbeeld gebruiken om het verzenden van review-uitnodigingen te activeren. Ook kun je Trustpilot integreren met tools die je al gebruikt. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel legt uit hoe je uitnodigingen via een API verstuurt.

Reviewformulier op je website

Opmerking over beperkingen:
  • In november 2022 heeft Safari het gebruik van externe cookies uitgeschakeld. Deze zijn vereist als je ons ingesloten reviewformulier wilt gebruiken. Hierdoor kunnen Safari-gebruikers hun review niet via het formulier indienen.
  • De Chrome-browser van Google accepteert sinds 2024 geen externe cookies meer. Houd hier dus rekening mee als je deze uitnodigingsmethode kiest.

We raden je aan om onze Business API-link te gebruiken om een aangepaste knop te maken die linkt naar je reviewformulier.

Met ons embedded reviewformulier kunnen klanten reviews rechtstreeks vanaf je website posten. Kopers kunnen hiermee direct een ​​review plaatsen als onderdeel van het bestelproces zonder je website te verlaten — dit verbetert de klantervaring. Lees er hier meer over.

Bouw aangepaste TrustBoxen

Gebruik onze API om je eigen, op maat gemaakte TrustBoxen te maken die perfect passen bij je branding. Op deze manier bepaal jij zelf de look en feel van je TrustBoxen voor productreviews. Voor TrustBoxen voor bedrijfsreviews moet je wel onze integratierichtlijnen volgen.

Je kunt je hier aanmelden voor deze add-on of je kunt contact opnemen met je accountmanager.