​Hoe kan ik de prijs en voorraadstatus van mijn producten aan zoekmachines toevoegen?

Je kunt de prijs en voorraadstatus van je producten zelf toevoegen aan onze SEO-TrustBox voor productreviews.De TrustBox zet deze data vervolgens automatisch om naar JSON-LD, een formaat dat geschikt is voor zoekmachines.Zodoende kun je zowel de productprijs als de voorraadstatus koppelen aan de zoekresultaten van je producten in zoekmachines.

Je doet dit door simpelweg de prijs en voorraadinformatie aan de code van je TrustBox toe te voegen:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="X" data-businessunit-id="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" data-style-height="XXX" data-style-width="XXX" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5" data-sku="XXXXXXX" data-name="XXXXXXXXXXXXX"
data-price="100" data-price-currency="USD" data-availability="InStock">

De drie kenmerken in de code waar je je op moet richten zijn 'data-price', 'data-price-currency' en 'data-availability':

Kenmerknaam

Beschrijving kenmerk

data-price

De prijs van het product. Zorg ervoor dat je de richtlijnen van schema.org hanteert.

data-price-currency

De valuta die wordt gebruikt voor de prijs van het product. De prijs moet in het ISO-4217 formaat worden opgeschreven.

data-availability

Met deze waarde geef je de voorraadstatus aan. Indien je gebruikmaakt van dit kenmerk, moet het overeenkomen met één van de volgende waarden:

• Discontinued
  • InStock
  • InStoreOnly
  • LimitedAvailability
  • OnlineOnly
  • OutOfStock
  • PreOrder
  • PreSale
  • SoldOut