Trustpilots gratis Segment-integratie

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Deze functie is ook beschikbaar in ons Free pakket! Probeer het vandaag!

Met de gratis Segment-integratie van Trustpilot kun je automatisch bedrijfsreviews verzamelen met Segment events.

Instructies:

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > Segment, en kopieer de integratie-key.
  2. Log in op je Segment-account, zoek op 'Trustpilot' in de Destinations Catalog en bevestig met welke Source je wilt verbinden.
  3. Plak de integratie-key in Segment in het veld API Key.

Configureer het Segment Track event

Om je bedrijfsreviews te automatiseren met Segment, dien je het Order Completed-event van de Segment Track-methode te gebruiken. Klik hier voor meer informatie over de Track-methode.

Het zou er als volgt uit kunnen zien:

analytics.track('Order Completed', {
  checkout_id: 'fksdjfsdjfisjf9sdfjsd9f',
  order_id: '50314b8e9bcf000000000000',
  email: ‘test@gmail.com’,
  name: ‘John’,
  surname: ‘Johnson’,
  affiliation: 'Google Store',
  total: 27.50,
  revenue: 25.00,
  shipping: 3,
  tax: 2,
  discount: 2.5,
  coupon: 'hasbros',
  currency: 'USD',
  products: [
{
  product_id: '507f1f77bcf86cd799439011',
  sku: '45790-32',
  name: 'Monopoly: 3rd Edition',
  price: 19,
  quantity: 1,
  category: 'Games',
  url: 'https://www.example.com/product/path',
  image_url: 'https:///www.example.com/product/path.jpg'
},
{
  product_id: '505bd76785ebb509fc183733',
  sku: '46493-32',
  name: 'Uno Card Game',
  price: 3,
  quantity: 2,
  category: 'Games'
}
  ]
});

Trustpilot accepteert alleen Order Completed-events. Deze Track calls worden naar Trustpilot gestuurd als een track-event en triggeren een review-uitnodiging.

Belangrijk: Zowel order_id als email zijn verplichte velden.