Trustpilots Segment-integratie

Deze functie maakt deel uit van de add-on Integrate.

Krijg toegang

Met de Segment-integratie van Trustpilot kun je automatisch bedrijfsreviews verzamelen met Segment events.

Houd er rekening mee dat je met deze integratie alleen bedrijfsreviews kunt verzamelen.

Aan de slag

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > Segment, en kopieer de integratie-key.
  2. Log in op je Segment-account, zoek op 'Trustpilot' in de Destinations Catalog en bevestig met welke Source je wilt verbinden.
  3. Plak de integratie-key in Segment in het veld API Key.

Configureer het Segment Track event

Om je bedrijfsreviews te automatiseren met Segment, dien je het Order Completed-event van de Segment Track-methode te gebruiken. Klik hier voor meer informatie over de Track-methode.

Het zou er als volgt uit kunnen zien:

analytics.track('Order Completed', {
  checkout_id: 'fksdjfsdjfisjf9sdfjsd9f',
  order_id: '50314b8e9bcf000000000000',
  email: ‘test@gmail.com’,
  name: ‘John’,
  surname: ‘Johnson’,
  affiliation: 'Google Store',
  total: 27.50,
  revenue: 25.00,
  shipping: 3,
  tax: 2,
  discount: 2.5,
  coupon: 'hasbros',
  currency: 'USD',
  products: [
{
  product_id: '507f1f77bcf86cd799439011',
  sku: '45790-32',
  name: 'Monopoly: 3rd Edition',
  price: 19,
  quantity: 1,
  category: 'Games',
  url: 'https://www.example.com/product/path',
  image_url: 'https:///www.example.com/product/path.jpg'
},
{
  product_id: '505bd76785ebb509fc183733',
  sku: '46493-32',
  name: 'Uno Card Game',
  price: 3,
  quantity: 2,
  category: 'Games'
}
  ]
});

Trustpilot accepteert alleen Order Completed-events. Deze Track calls worden naar Trustpilot gestuurd als een track-event en triggeren een review-uitnodiging.

Belangrijk: Zowel order_id als email zijn verplichte velden.