Verander de hoogte van je Carousel TrustBox

We voegen een korte disclaimer toe aan TrustBoxen voor bedrijfsreviews. Deze informeert lezers dat je alleen je favoriete reviews, getagde reviews of reviews op basis van sterrenscore weergeeft. Lees hier over de wijzigingen en de invloed ervan op de Carousel TrustBox.

Opmerking: Carousel is de enige TrustBox die handmatig moet worden aangepast. De deadline hiervoor is 31 maart 2021.

We willen dat je klanten de reviews op je website en ons platform kunnen vertrouwen. De nieuwe disclaimer is transparant over welke reviews worden getoond. Dit wekt meer vertrouwen in je bedrijf, wat je conversie omhoog tilt.

Als je Carousel TrustBox niet aan de nieuwe hoogte-eis voldoet, toont deze enkel het Trustpilot-logo in plaats van review-inhoud.

Deze tabel toont welke disclaimer verschijnt, afhankelijk van de reviews die je weergeeft:

Review-filter Omschrijving Disclaimer-tekst
Je meest recente reviews Toont je meest recente reviews in omgekeerde chronologische volgorde, met je nieuwste review als eerste. Onze meest recente reviews
Je reviews op sterrenscore Toont de sterrenscores die je selecteert. Bijvoorbeeld alle reviews met 3, 4 of 5 sterren. Onze reviews met 3, 4 en 5 sterren
Je favoriete reviews Selecteer handmatig je favoriete reviews die je wilt weergeven. Onze favoriete reviews
Je reviews per tag Selecteer getagde reviews om je reviews aan een specifieke groep bezoekers te tonen. Je kunt één tag per TrustBox selecteren. Onze favoriete reviews

De Carousel TrustBox-hoogte wijzigen

Carousel geïnstalleerd vanuit de TrustBox-bibliotheek

Opmerking: Mogelijk heb je hulp van een developer nodig. Kijk hier voor meer informatie.

1. Zoek de HTML-code van de TrustBoxen in de broncode van de webpagina waar de Carousel TrustBox is geïnstalleerd. Dit staat in het <body>-gedeelte van de webpagina.
  2. Zoek de data-style-height-snippet en verhoog de hoogte naar ten minste 140 pixels. Bijvoorbeeld:
    data-style-height="140px"

Carousel geïnstalleerd met een e-commerce-integratie

1. Navigeer vanuit je e-commerceplatform naar TrustBox.
  2. Selecteer, in het dropdown-menu Preview on, de pagina waarop je Carousel TrustBox is geïnstalleerd.
  3. Plaats je cursor op de Carousel TrustBox in het paginavoorbeeld en klik op Customize.
  4. Verander de hoogte (Height) in het linkerpaneel naar minimaal 140 pixels.
  5. Klik op Publish changes om op te slaan.

De TrustBox geeft dan automatisch de nieuwe disclaimer weer op 140 pixels of hoger. Verschijnen de wijzigingen na 5 minuten nog niet? Wis dan het cachegeheugen van je browser of bekijk de pagina in een incognitovenster.