Verzamel bedrijfs- en productreviews met één of meerdere e-mails

Verstuur je uitnodigingen voor zowel bedrijfs- als productreviews? Dan heb je de mogelijkheid om dit te doen met één enkele e-mail. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om twee verschillende e-mails te versturen.

Het instellen is een fluitje van een cent! Ga naar Trustpilot Business > Reviews verzamelen > Uitnodiging instellingen en klik op Timing en frequentie. Scroll naar beneden tot je het kopje Wanneer er productreviews worden verzameld ziet.

Hier kun je kiezen hoe je wilt dat Trustpilot namens je bedrijf productreview-uitnodigingen verstuurt. Je hebt twee opties:

1) Je kunt je klanten uitnodigen om zowel een product- als een bedrijfsreview te plaatsen met één enkele e-mail.

2) Je kunt je klanten twee verschillende e-mails versturen. De bedrijfsreview-uitnodiging wordt altijd als eerste verstuurd. Je kunt er zelf voor kiezen hoeveel dagen, weken of maanden later de uitnodiging voor de productreview wordt verzonden.

Denk eraan om op Wijzigingen opslaan te klikken.

Template voor review-uitnodigingen

Selecteer nu de e-mailtemplate die je wilt gebruiken om je klanten uit te nodigen voor productreviews. Ga naar Uitnodiging instellingen > E-mail instellingen en kies je favoriete template.

Binnenkort zal het mogelijk zijn om een eigen template te creëren. Tot die tijd kun je gebruikmaken van onze standaard template voor productreviews:

Wil je meer informatie over uitnodigingen voor productreviews? Bekijk dan Productreviews - Diverse manieren om ze te verzamelen.