Verstuur uitnodigingen voor bedrijfs- en productreviews

Verstuur je uitnodigingen voor zowel bedrijfs- als productreviews? Dan heb je de mogelijkheid om dit te doen met één enkele e-mail. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om twee verschillende e-mails te versturen.

Sommige bedrijven versturen liever één uitnodiging om het aantal mails dat ze aan hun klanten versturen zo laag mogelijk te houden. Andere bedrijven geven juist de voorkeur aan twee afzonderlijke uitnodigingen, zodat hun klanten de tijd hebben om het product eerst uitvoerig uit te proberen, voordat ze om hun mening wordt gevraagd. Beide gevallen zijn eenvoudig om in te stellen.

Stel in wanneer je je review-uitnodigingen wil versturen

1. Ga naar je Trustpilot Business-account > Reviews verzamelen > Uitnodiging instellingen en klik vervolgens op Timing en frequentie.
  2. Onder het kopje Wanneer er productreviews worden verzameld kun je selecteren hoe je productreviews wil verzamelen.
    • Stuur de uitnodiging voor de productreview en de bedrijfsreview op hetzelfde moment.
    • Stuur een afzonderlijke uitnodiging voor een productreview. De uitnodiging voor de bedrijfsreview wordt altijd als eerste verstuurd. Je kunt zelf instellen hoe lang hierna de uitnodiging voor de productreview (maximaal drie maanden later) wordt verzonden.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.

E-mailtemplate kiezen

Selecteer nu de e-mailtemplate die je wil gebruiken om je klanten uit te nodigen voor het plaatsen van een review.

• Ga naar Uitnodiging instellingen > E-mail instellingen en kies je favoriete template.

Je kunt er overigens ook voor kiezen om je eigen template te creëren.