Trustpilots reviewlabels

In dit artikel lees je wat onze verschillende reviewlabels betekenen.

Op uitnodiging

Het bedrijf heeft de reviewer een link gestuurd naar hun Trustpilot-reviewformulier. Deze is verzonden via een van onze handmatige uitnodigingsmethodes of via methodes onafhankelijk van de Trustpilot-systemen. De review is vervolgens geplaatst via deze link.

Omgeleid

Het bedrijf heeft een link op hun website gedeeld die leidt naar hun Trustpilot-profielpagina. De review is via deze link geplaatst.

Opmerking: Reviews via TrustBox-links worden niet gelabeld als 'Omgeleid'.

Geverifieerd

Het bedrijf heeft de reviewer uitgenodigd via een van onze automatische uitnodigingsmethoden, óf de review is gerapporteerd en ons Content Integrity-team heeft geldige documentatie geverifieerd dat de gebruiker een echte ervaring heeft gehad met het bedrijf.

Lees hier meer over reviewverificatie door ons Content Integrity-team.

Geen label

Een review zonder label is organisch verkregen. De gebruiker heeft op eigen initiatief een review geplaatst op Trustpilot, zonder enige uitnodiging van het bedrijf.

Label-overzicht

Het volgende overzicht toont welk label elk type reviewverzameling krijgt, en welke meetellen bij Google seller-ratings.

Verzamelmethode

Reviewlabel

Opgenomen in Google seller-ratings?

Organisch Geen label Nee
Link naar Trustpilot-profiel op de bedrijfswebsite 'Omgeleid' Nee

Handmatige uitnodigingen

• Via een geüpload bestand met klantdata
  • Via klantdata gekopieerd en geplakt vanuit een document
  • Via handmatig ingevoerde klantdata
  • Basic Uitnodigingen

Uitnodigingsmethoden onafhankelijk van Trustpilot-systemen

• Business Generated Links
  • Unieke links
  • API uitnodigingslink
'Op uitnodiging'

Ja

Nee voor Basic Uitnodigingen

Automatische uitnodigingen

• Automatische Feedback Service (AFS)
  • Trustpilots JavaScript-integratie
  • Trustpilots e-commerce-integraties
  • API-uitnodigingen
  • Ingesloten reviewformulier
'Geverifieerd' Ja
Reviews geverifieerd door het Content Integrity-team 'Geverifieerd' Afhankelijk van de reviewverzamelmethode