Een overzicht van Trustpilots automatische uitnodigingsmethoden

Onze klanten kunnen op verschillende manieren review-uitnodigingen versturen. In dit artikel worden de verschillende uitnodigingsmethoden toegelicht.

Opmerking: Sommige van deze review-uitnodigingsmethoden zijn enkel beschikbaar voor betalende Trustpilot-klanten.

Met de automatische uitnodigingsmethoden van Trustpilot kun je je review-uitnodigingen automatiseren Ook heb je meer instellingen en opties tot je beschikking dan met andere uitnodigingsmethoden.

Automatische feedback-service (AFS)

Met Trustpilots Automatische feedback-service (AFS) kun je heel eenvoudig je review-uitnodigingen beheren. De AFS stuurt automatisch een review-uitnodiging nadat een klant bij je bedrijf een aankoop heeft gedaan of een ervaring heeft gehad. Met de AFS kun je klanten tegelijkertijd uitnodigen voor een locatie-, product- en bedrijfsreview.

Integraties voor e-commcerce

Met Trustpilots e-commerce-integraties kun je je Trustpilot-account heel eenvoudig koppelen met je e-commerce-platform. Deze integraties communiceren rechtstreeks met je platform en versturen automatisch na elke bestelling een review-uitnodiging. Je kunt je klanten uitnodigen om een bedrijfsreview, een productreview of beide achter te laten.

Trustpilots API's

Wanneer je behoefte hebt aan nog meer controle over hoe je uitnodigingen worden gecreëerd, kun je onze API gebruiken. Onze API-documentatie bevat alle informatie die je developer nodig heeft voor de integratie van onze API's. Met deze API kun je een unieke uitnodigingslink genereren, die je vervolgens kunt mailen naar de desbetreffende klant.

Belangrijke informatie

Wanneer een klant een review plaatst a.d.h.v. een automatische uitnodiging, krijgt deze review automatisch het label 'Geverifieerd' op Trustpilot.