Meer informatie over de nieuwe gebruikersrollen

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Als de admin van je Trustpilot-bedrijfsaccount kun je diverse gebruikersrollen toewijzen aan je medewerkers. Je kunt kiezen uit drie verschillende rollen.

Elke gebruiker die je toevoegt aan je bedrijfsaccount krijgt een van de volgende rollen toegewezen:

1. Admin - Hiermee heeft een gebruiker toegang tot alle domeinen en alle functies van het bedrijfsaccount.
  2. Manager - Hiermee kan een gebruiker de toegewezen domeinen volledig beheren. Deze gebruiker kan echter niet de instellingen van het bedrijfsaccount zien.
  3. Review-manager - Hiermee kan een gebruiker reviews voor specifieke domeinen en/of locaties beheren. Deze gebruiker kan ook met behulp van Trustpilot-widgets reviews tonen.

Bekijk de onderstaande tabel voor een volledig overzicht van de diverse rollen:

Toestemming Admin Manager Review-manager

Reviews beheren

Reageer, rapporteer, exporteer en tag

Uitnodigingsinstellingen beheren
Integraties opzetten

Reviews weergeven

TrustBox-widgets, merkmateriaal, etc.

Analytics Alleen beschikbaar voor gebruikers die niet beperkt zijn tot een specifieke locatie.

Instellingen bedrijfsaccount

Factuurinformatie, accountinformatie, gebruikersbeheer, API

Openbare profielinstellingen

Persoonlijke profielinstellingen

Account- en e-mailnotificaties

Opmerking: Voor bedrijven met meerdere locaties kan de admin de review-manager beperkte toegang geven tot een domein dat geen toegang tot de locaties omvat. Deze gebruiker heeft dan toegang tot alle niet locatiegerelateerde reviews.

Als je meerdere gebruikers aan je account wilt toevoegen, kun je in dit artikel lezen hoe je dit kunt doen.