Overzicht van gebruikersrollen en bevoegdheden

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Als de beheerder van je Trustpilot-bedrijfsaccount kun je diverse gebruikersrollen toewijzen aan je medewerkers. Je kunt kiezen uit drie verschillende rollen:

1. Beheerder - Hiermee heeft een gebruiker toegang tot alle domeinen en alle functies van het bedrijfsaccount.
  2. Manager - Hiermee kan een gebruiker de toegewezen domeinen volledig beheren. Deze gebruiker kan echter niet de instellingen van het bedrijfsaccount zien.
  3. Review-manager - Hiermee kan een gebruiker reviews voor specifieke domeinen en/of locaties beheren. Deze gebruiker kan ook met behulp van Trustpilot-widgets reviews tonen.

Bekijk de onderstaande tabel voor een volledig overzicht van de diverse rollen:

Toestemming Beheerder Manager Review-manager

Reviews beheren

Reageren, rapporteren, exporteren en taggen

Uitnodigingsinstellingen beheren
Integraties opzetten

Reviews promoten

TrustBox-widgets, merkmateriaal, etc.

Analytics Alleen beschikbaar voor gebruikers die niet beperkt zijn tot een specifieke locatie.

Instellingen bedrijfsaccount

Factuurinformatie, accountinformatie, gebruikersbeheer, API

Openbare profielinstellingen

Persoonlijke profielinstellingen

Account- en e-mailnotificaties

Voor bedrijven met meerdere locaties kan de beheerder de review-manager beperkte toegang geven tot een domein dat geen toegang tot de locaties omvat. Deze gebruiker heeft dan toegang tot alle reviews die niet gerelateerd zijn aan de locaties.

Hier lees je hoe je gebruikersrollen en bevoegdheden instelt.

Volgende: Een zakelijke gebruiker toevoegen of verwijderen