Een locatie wijzigen of verwijderen

Deze functie maakt deel uit van de add-on Location Reviews.

Krijg toegang

Is één van je bedrijfslocaties verhuisd of permanent gesloten? Op deze manier kun je in Trustpilot een locatie wijzigen of verwijderen:

Een locatie wijzigen

  1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen en klik onder Openbare profielinstellingen op Locaties.
  2. Klik vervolgens op Bewerk om de locatie te wijzigen.
  3. Je kunt de titel en de beschrijving wijzigen door Aangepaste titel voor deze locatie of Aangepaste beschrijving voor deze locatie te selecteren. Het is ook mogelijk om de locatienaam en de contactinformatie wijzigen.

Image_1.png

  1. Klik tot slot op Bijwerken.

Opmerking: De URL van de profielpagina van je locatie bevat je locatienaam. Als je de naam van je locatie wijzigt, zorg er dan voor dat je ook de links naar de profielpagina van je locatie bijwerkt.

Een locatie verwijderen

Je kunt een locatie alleen verwijderen als die locatie nog geen reviews heeft ontvangen. Als je een locatie wilt verwijderen die al reviews heeft ontvangen, kun je dit alleen doen als deze locatie niet meer bestaat.

  1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen en klik onder Openbare profielinstellingen op Locaties.
  2. Klik vervolgens op Bewerk om de locatie te verwijderen.
  3. Klik op Verzoek tot verwijdering, geef een reden en klik op Aanvraag versturen.

Image_2.png

Opmerking: Met het verwijderen van een locatie worden de reviews zelf niet verwijderd. Deze blijven zichtbaar op je algemene bedrijfsprofiel.