Je Trustpilot Business-account verwijderen

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket. Aan de slag

Afhankelijk van je pakket kun je je Trustpilot Business-account direct of na een bepaalde opzegtermijn verwijderen.

Nadat je je Trustpilot Business-account hebt verwijderd, kun je je profielpagina niet meer beheren en geen contact leggen met reviewers. Ook verandert de status van je profielpagina weer naar Niet geclaimd.

Als andere gebruikers ook toegang hebben, moeten zij hun Business-accounts ook verwijderen om je bedrijfsprofiel terug te zetten naar 'Niet geclaimd'.

Maar onthoud, bedrijfsprofielen worden niet van Trustpilot verwijderd. Dus zelfs nadat jouw account is verwijderd, kunnen klanten nog steeds zoeken naar je bedrijf, oude reviews lezen en nieuwe reviews schrijven. Je kunt alleen zelf niet meer reageren.

Belangrijke informatie

Als je gebruikmaakt van één van onze betaalde pakketten, neem dan eerst contact met ons op. Als je je hebt aangemeld voor ons gratis pakket, kun je je account meteen verwijderen.

Je Business-account verwijderen

  1. Ga in Trustpilot Business naar Instellingen > Persoonlijke instellingen > Mijn gegevens.
  2. Klik onderaan op Verwijder mijn account.
  3. De volgende pagina beschrijft wat dit voor jouw account betekent. Ook tonen we een lijst met gedeelde bedrijfsprofielen waartoe je account toegang heeft. Bekijk wat de gevolgen daarvoor zijn. Klik op Verwijder mijn account.
  4. Voer in het dialoogvenster je wachtwoord in en klik op Ga verder om het proces te voltooien.

Je kunt je bedrijfsprofiel altijd opnieuw claimen.

Related articles