​Verwijder je Trustpilot Business-account

Wil je niet langer meer deel uitmaken van de Trustpilot-community? Verwijder dan je Trustpilot Business-account. We hopen natuurlijk dat je blijft, maar je bent vrij om te allen tijde te vertrekken!

Wanneer je je Business-account verwijdert, krijgt je openbare profiel weer de niet-geclaimde staat toegewezen. Je bent daardoor niet meer om je profiel bij te werken. Ook zul je geen notificaties meer van ons ontvangen.

Maar...

Consumenten kunnen nog steeds een review over je bedrijf op Trustpilot plaatsen. Je kunt echter niet meer op feedback reageren. Je Trustpilot-profiel blijft online, maar in de niet-geclaimde staat. Houd er ook rekening mee dat we geen reviews verwijderen. Alle reviews die je ooit hebt ontvangen, zullen voor iedereen zichtbaar blijven.

Opmerking: Als je spijt hebt van het verwijderen van je account, kun je simpelweg inloggen en je profiel herclaimen.

Hoe je je Business-account kunt verwijderen:

1. Plaats je muis in het Trustpilot Business-portal op je profielnaam, en klik daarna op Account instellingen.
  2. Onderaan de Mijn stellingen-pagina, klik je vervolgens op Verwijder mijn account.
  3. Je ziet nu een overzicht van alle gedeelde bedrijfsprofielen waar je toegang tot hebt. Indien je er zeker van bent dat je je account wilt verwijderen, klik dan op Verwijder mijn account.
  4. Er verschijnt nu een scherm waarin je je wachtwoord dient in te vullen. Klik ter bevestiging op Bevestig wachtwoord.

Na het voltooien van deze stap is je account verwijderd. Je bent uiteraard altijd van harte welkom om terug te keren!