Trustpilots WordPress-integratie

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Dankzij Trustpilots WordPress-integratie kun je TrustBox-widgets toevoegen aan je website. WordPress-versies 3.5.1 en hoger worden ondersteund. Hier lees je hoe je ze instelt en beheert.

Opmerking: Er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden. Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

De integratie downloaden

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > E-commerce. Klik op WordPress.
  2. Klik op de volgende pagina op Downloaden. Je hoeft het bestand niet te openen.

De integratie installeren

1. Log in op je WordPress-account. Ga in het WordPress Admin Panel naar Plugins > Add New.

1. Klik bovenaan de pagina op Upload Plugin.

1. Klik op Choose File. Selecteer het bestand dat je net via Trustpilot hebt gedownload en klik dan op Install Now.

1. Onder Installing Plugin van het geüploade bestand zie je Plugin installed successfully zodra de installatie is voltooid. Klik op Activate Plugin.

1. Na activering zie je het Trustpilot-tabblad van het WordPress Admin Panel. Klik op het tabblad en log in.

1. Bekijk de juridische voorwaarden en selecteer I understand and accept. Klik dan op Confirm.

De integratie beheren

Nadat je de integratie hebt geïnstalleerd, is het Trustpilot-tabblad onderdeel van je WordPress Admin Panel. Hier kun je je instellingen beheren.

Een TrustBox toevoegen of verwijderen

1. Log in op je WordPress-account. Klik in het WordPress Admin Panel op het Trustpilot-tabblad.
  2. Kies onder TrustBox de TrustBox die je wilt en sleep deze naar je siteweergave om hem te testen. Je kunt de TrustBox overal neerzetten.

Opmerking: als je kiest voor de Product TrustBox, wordt je data-sku-kenmerk automatisch bijgewerkt. Vergeet niet om deze toe te voegen aan je productpagina.
  1. Plaats de muis op het voorbeeld van je TrustBox en klik op Customize. De kolom met TrustBox-instellingen wordt links op de pagina weergegeven met hierin de opties voor aanpassingen.

1. Klik op Publish changes om de TrustBox op je website te publiceren.

1. Als je een TrustBox van je site wilt verwijderen, klik je op de prullenmand en dan op Publish changes.

De integratie ontkoppelen

Wil je de integratie niet meer gebruiken? Geen probleem. Volg deze stappen om deze te ontkoppelen:

1. Log in op je WordPress-account. Ga in het WordPress Admin Panel naar Plugins > Installed Plugins.

1. Onder de Trustpilot-integratie klik je op Deactivate.

1. Wil je na de deactivering de integratie volledig verwijderen, dan klik je op Delete.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.