Hoe je Trustpilots WordPress-plugin downloadt, installeert en configureert

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Met de WordPress-plugin van Trustpilot kun je meerdere TrustBox-widgets aan je website toevoegen.

In dit artikel leggen we uit hoe je de plugin downloadt, installeert en configureert, en hoe je vervolgens een TrustBox kunt toevoegen aan je WordPress-website.

Opmerking: deze plugin is enkel bedoeld voor bedrijven die gebruikmaken van WordPress. Doe je dat niet? Bekijk dan hier onze andere integraties.

Opmerking: Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

Belangrijke feiten over Trustpilots WordPress-plugin

•  Een TrustBox toevoegen is erg eenvoudig, ervaring met programmeren is niet vereist! Je kunt TrustBox-widgets simpelweg slepen naar de gewenste locatie op je website.
  • De WordPress-plugin ondersteunt multi-stores versie 3.5.1 en hoger.

Maak verbinding met de WordPress-plugin

Zo verbind je Trustpilot met WordPress:

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > E-commerce > WordPress. Klik vervolgens op de Download-knop.
  2. Log in op je WordPress-pagina en klik daarna op Plugins > Nieuwe plugin.
  3. Klik op Plugin uploaden bovenaan de pagina. Je wordt nu doorgestuurd naar de pagina waar je de plugin kunt uploaden. Klik op Bestand kiezen.
  4. Selecteer het plugin-bestand dat je zojuist hebt gedownload en klik op Nu installeren.
  5. WordPress zal nu het plugin-bestand uploaden en installeren. Je krijgt een bericht te zien zodra de installatie voltooid is.
  6. Eenmaal geïnstalleerd, klik je op Plugin activeren.
  7. Klik op Instellingen of op het Trustpilot-icoon aan de linkerkant. Het kan zijn dat je eerst moet inloggen op je Business-account.
  8. Lees en ga akkoord met de voorwaarden.

Klaar! De plugin is succesvol geïnstalleerd.

Voeg een TrustBox toe met behulp van de plugin

Je kunt meerdere TrustBoxen op je website plaatsen met behulp van de WordPress-plugin.

1. Selecteer de TrustBox naar keuze en plaats deze op de gewenste locatie. Je kunt de positie van de TrustBox naar willekeur aanpassen.
  2. Klik op Publiceren om de TrustBox op je website te publiceren.

Je kunt de TrustBox naar willekeur aanpassen aan de hand van de onderstaande opties. Beweeg de muis over de preview van je TrustBox, selecteer Customise, en de volgende configuratie-instellingen zullen verschijnen:

Preview on - Plaats TrustBoxen op je landingspagina's, je categoriepagina of je productpagina. Als je ze op een andere pagina wilt plaatsen, kun je eenvoudigweg het webadres invullen.

TrustBox Position - Selecteer waar op de pagina je de TrustBox wilt plaatsen.

Horizontal space (pixels) - Verplaatsing ten opzichte van de linker- en rechterkant van de pagina.

Vertical space (pixels) - Verplaatsing ten opzichte van de onder- en bovenkant van de pagina.

Opmerking: als je kiest voor de Product TrustBox wordt je SKU-attribuut automatisch bijgewerkt. Vergeet niet om deze aan je productpagina toe te voegen.

Opmerking: er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, dan wel de content waarnaar wordt gelinkt.