Wijzigen of resetten van je Trustpilot Business-wachtwoord

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Je kunt gemakkelijk je wachtwoord wijzigen, of het nou om veiligheidsredenen is of omdat je het bent vergeten.

Opmerking: Je wachtwoord moet ten minste 8 tekens bevatten, inclusief één hoofdletter, één kleine letter en één nummer.

Je wachtwoord wijzigen

Als je je huidige wachtwoord kent, log je in op je account om deze te wijzigen.

1. Ga naar je Trustpilot Business-inlogpagina. Voer je inloggegevens in en klik op Inloggen.
  2. Selecteer Persoonlijk account in het dropdown-menu, onder je gebruikerspictogram rechtsboven.

1. Klik onder Beveiligingsinstellingen op Verander wachtwoord.

1. Voer in het dialoogvenster je huidige wachtwoord in en klik op Ga verder. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen om te bevestigen.

1. Er verschijnt een bevestigingsbericht.

Je wachtwoord resetten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen zonder in te loggen op je account.

1. Ga naar je Trustpilot Business-inlogpagina. Klik op Wachtwoord vergeten?

1. Voer het e-mailadres in waarop je account is geregistreerd en klik vervolgens op Verzend e-mail. Je krijgt dan een e-mail van ons met instructies voor het herstellen van je wachtwoord.
  2. Als je het niet binnen een paar minuten hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder.

1. Klik in de e-mail op Nieuw wachtwoord aanmaken. Je wordt doorgestuurd naar Trustpilot om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.
  2. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op Bewaar wachtwoord om te bevestigen.
  3. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Klik op Ga naar login om in te loggen met je nieuwe wachtwoord.

Lukt het nog niet?

Kun je nog steeds niet inloggen? Dan heb je misschien een cacheprobleem. Probeer eens in te loggen vanaf een incognito browservenster. Als dit wel lukte, wis dan je cache om dit probleem te verhelpen.

Opmerking: Beveilig je account maximaal met tweestapsverificatie.