​Het wachtwoord van je Business-account wijzigen

Zo nu en dan moeten we allemaal wel eens een wachtwoord wijzigen. Misschien wil je je wachtwoord sterker maken, of dien je het om veiligheidsredenen te veranderen.

Wat de reden ook is, het is erg eenvoudig om het wachtwoord van je Business-account te wijzigen.

1. In het Business-account, ga met de cursor naar je naam in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer Mijn informatie in het drop-down menu.
  2. Op de Mijn instellingen-pagina, onder Wijzig je inloggegevens, kun je het nieuwe wachtwoord invullen.
  3. Voer je huidige wachtwoord in in het veld genaamd Huidig wachtwoord.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in in het veld genaamd Nieuw wachtwoord.
    • Je wachtwoord moet ten minste 8 tekens bevatten, inclusief één hoofdletter, één kleine letter en één nummer.
  5. Klik vervolgens op de Bevestig wachtwoord knop. Vervolgens zal er een bevestiging in beeld verschijnen, die aangeeft dat je wachtwoord met succes is gewijzigd. Dat was het!

Ben je je wachtwoord vergeten? Kan gebeuren. Wij kunnen je helpen met het opnieuw instellen van je wachtwoord.