Het e-mailadres van je Business-account wijzigen

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Wil je het e-mailadres waarop je account is geregistreerd wijzigen? Dit kan op elk gewenst moment, of het nu om veiligheidsredenen is, om de accountmanager te wijzigen, of na een bedrijfsfusie. Hier lees je hoe je dat doet.

Wijzig je e-mailadres

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Persoonlijk account.
  2. Voer, onder Beveiligingsinstellingen > E-mail, het nieuwe e-mailadres in dat je aan je account wilt koppelen. Klik vervolgens op E-mailadres wijzigen.

1. Voer in het dialoogvenster je huidige wachtwoord in en klik op Ga verder. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van ons.
  2. Als je het niet binnen een paar minuten ontvangt, controleer dan je spamfolder.
  3. Klik in de e-mail op Bevestig e-mail. Je wordt doorgestuurd naar Trustpilot.

1. Een nieuw e-mailadres vereist een nieuw wachtwoord. Voer je nieuwe wachtwoord tweemaal in en klik op Wachtwoord instellen om te bevestigen.
  2. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Klik op Ga naar login om in te loggen met je nieuwe e-mailadres en wachtwoord.