​Hoe je het e-mailadres van je Business-account kunt wijzigen

oms maken meerdere personen deel uit van hetzelfde Trustpilot Business-account. Je kunt het daaraan gekoppelde e-mailadres wijzigen.

Het kan zijn dat jij je hebt geregistreerd bij Trustpilot en het bedrijfsprofiel hebt geclaimd, maar dat iemand anders de review-uitnodigingen verstuurt en op reviews reageert. Hier kunnen meerdere e-mailadressen bij betrokken zijn. Of het kan zijn dat je bedrijf is gefuseerd met een ander bedrijf, waardoor het e-mailadres is veranderd. Wat de reden ook is, je hebt de mogelijkheid om het e-mailadres van je Business-account te wijzigen.

Wijzig het e-mailadres van je Business-account

1. In het Business-account, ga met de cursor naar je naam in de rechter bovenhoek van het scherm. In het dropdown-menu, klik op Account instellingen.
  2. Op de Mijn instellingen-pagina, onder Wijzig je inloggegevens, kun je het nieuwe e-mailadres invullen. Klik vervolgens op Wijzig e-mailadres.
  3. Voer je wachtwoord in het bevestigingsvenster dat verschijnt en klik vervolgens op Bevestig wachtwoord.
  4. Je zult een bevestigingsmail op het nieuwe e-mailadres ontvangen. Klik in de e-mail op de knop Bevestig e-mail.
  5. Vervolgens dien je je nieuwe e-mail te verifiëren door een nieuw wachtwoord in te voeren voor je Business-account. Bevestig het wachtwoord, en klik op Bewaar wachtwoord.
  6. Klik tot slot op Ga naar log in om weer in te loggen op je Business-account. Klaar!