De Google Chrome-extensie: hoe het werkt

Zie in een oogopslag de meest betrouwbare bedrijven. Download onze Chrome-extensie om de sterrenscore van bedrijven te zien, wanneer ze op internet worden weergegeven.

Nadat je de Trustpilot Chrome-extensie hebt geïnstalleerd, wordt er een ster weergegeven naast de bedrijfsnaam in de zoekresultaten van Google en Bing. De kleur van de ster geeft aan hoeveel sterren het bedrijf heeft op Trustpilot. Een donkergroene ster betekent dat het bedrijf vijf sterren heeft op Trustpilot, en een rode ster betekent slechts één ster.

De ster verschijnt alleen naar aanleiding van een zoekopdracht en als de website van het bedrijf reviews op Trustpilot heeft. Je kunt op de ster klikken om naar het Trustpilot-profiel van het bedrijf te gaan. Of je nou op zoek bent naar bepaalde informatie of een paar nieuwe sneakers wilt bestellen, met deze extensie weet je altijd welke bedrijven je wel en niet kunt vertrouwen.

Download de extensie

1. Download de Trustpilot-extensie.
  2. Klik daarna op Toev. aan Chrome en klik ter bevestiging op Extensie toevoegen.

De extensie wordt automatisch geïnstalleerd.

Aan de slag

Tijd om de extensie uit te proberen!

1. Ga met Google Chrome naar Google of Bing en zoek naar een bedrijf, zoals Trustpilot.
  2. In de zoekresultaten is nu een ster zichtbaar naast de naam van de bedrijven die beoordeeld zijn op Trustpilot.
  3. Navigeer met je muis over de Trustpilot-ster om de huidige Trustpilot-rating en het totaal aantal reviews van het bedrijf te zien. Klik op Read reviews om het bedrijfsprofiel op Trustpilot te bekijken.

Configureer de extensie

Stel in op welke zoekmachines je de extensie wil laten toepassen en op welke landingspagina van Trustpilot je de reviews wilt lezen.

1. In Google Chrome, klik met je rechter muisknop op het Trustpilot-icoon in de toolbar.
  2. Klik op Options in het dropdown-menu.
  3. In de Options:
    • Selecteer op welke landingspagina van Trustpilot je de reviews wilt lezen. Klik vervolgens op Save.
    • Selecteer met de witte knoppen welke zoekmachines gebruik mogen maken van de Trustpilot-extensie. Klik na je keuze op Save.