Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Plaatshouders en dynamische content voor uitnodigingstemplates

Je kunt templates bewerken en Trustpilots plaatshouders gebruiken om op eenvoudige wijze berichten naar al je klanten tegelijk te versturen.

Wat is een plaatshouder?

Een plaatshouder is een stukje tekst tussen vierkante haakjes, dat Trustpilot vertelt om bepaalde informatie aan de template toe te voegen. Contacteer al je klanten eenvoudig door je uitnodigingstemplate met Beste [Name] te beginnen.

Voor het verzenden van uitnodigingen met Trustpilot, voer de gegevens van je klanten in, zoals de naam, het e-mailadres en het referentienummer. In de template zal de standaardtekst vervangen worden door jouw data, waardoor je al je klanten tegelijk een gepersonaliseerde e-mail kunt versturen.

Opmerking: als je een template creëert door de geoptimaliseerde Trustpilot template aan te passen, zijn alle plaatshouders al geconfigureerd en klaar voor gebruik.

Welke plaatshouders kan ik gebruiken voor de body van mijn e-mail?

[Name]

Hier wordt de naam van de klant weergegeven. Als de naam niet bekend is, wordt er klant weergegeven.

[DomainName]

Hier wordt de naam van je Trustpilot-domein weergegeven. Je domeinnaam is wat volgt na https://nl.trustpilot.com/review/ in de adresbalk van je openbare profiel.

[Order]

Hier wordt het referentienummer of het Order ID weergegeven.

[Stars]

Dit is een graphic die je huidige sterrenscore op Trustpilot weergeeft. Het toont de Trustpilot-sterren in aflopende volgorde, met selectievakjes ernaast zodat je klanten op eenvoudige wijze de rating kunnen kiezen uit de uitnodiging.

Waar zijn de andere plaatshouders voor?

[Link]

Deze voegt de URL toe van de reviewlink. Ontvangers dienen op deze link te klikken om een review achter te laten.

Je moet dit enkel gebruiken als je de link instelt in de teksteditor of in het veld URL, niet in de body van de tekst.

[UnsubscribeLink]

Dit voegt de URL toe van de verplichte uitschrijflink.

Je moet dit enkel gebruiken als je de link instelt in de teksteditor of in het veld URL, niet in de body van de tekst.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over plaatshouders of als je hulp kunt gebruiken met het bewerken van je template, kun je contact opnemen met ons Support team.