Het nieuwe Trustpilot merk: hoe je overstapt naar onze nieuwe look

Trustpilot heeft een vernieuwd merk! Dit omvat ons logo, onze sterren en TrustBoxen en al onze marketingmaterialen. Een nieuwe look voor Trustpilot, gebaseerd op het verbeteren en helpen van grote bedrijven om dichter bij hun klanten te komen.

We zijn de nieuwe look geleidelijk aan het invoeren. In dit artikel wordt het volgende toegelicht:

• Een overzicht van de toepassing van het nieuwe merk.
  • Wat je dient bij te werken: TrustBoxen, API integraties en aangepaste templates, marketingmaterialen of afbeeldingen die onze marketingmaterialen bevatten.
  • Waar je de vernieuwde marketingmaterialen en richtlijnen kan vinden.

De overstap van het oude naar het nieuwe merk

Juni-juli 2018
Van juni tot juli zullen we het nieuwe merk gaan toepassen op al onze producten en platformen.

Deze updates zullen automatisch gedaan worden. Jij hoeft hier niets voor te doen:

• Trustpilots websites voor consumenten en bedrijven zullen overschakelen naar onze nieuwe look.
  • Je e-mailuitnodiging templates zullen worden geüpdatet met het nieuwe logo en de nieuwe sterren.
  • Je Embedded Reviewformulier en Evaluate TrustBox zullen de nieuwe look krijgen.
  • Je TrustBox widgets voor e-mail (Handtekening en Nieuwsbrief) zullen de nieuwe look krijgen.
  • Tevens alle functies waarmee je op social media kan delen: de Image Generator, de one-click share, de Facebookpagina-tab en de Hootsuite app zullen de nieuwe look krijgen.

Deze updates kun je zelf doen (optioneel):

Als je hiermee wacht, zal Trustpilot deze TrustBoxes automatisch voor je updaten, maar wij raden sterk aan om het zelf te doen. Op deze manier kun je in je eigen tempo je widgets updaten en eventuele aanpassingen doen.

Deze updates dien je zelf te doen (verplicht):

• Al je zelf aangepaste integraties die statische marketingmaterialen bevatten of de Resources API.
  • Al je marketingmaterialen die statische afbeeldingen bevatten.

We raden aan om deze updates meteen te doen zodat je content actueel is, maar als dit niet lukt, doe het dan uiterlijk 31 augustus 2018.

Deze producten zullen NIET worden beïnvloed door het nieuwe merk:

• Categorie Badge
  • Trustpilot Badge

Probeer in plaats daarvan onze veelgebruikte TrustBox widgets, of bekijk onze nieuwe marketingmaterialen voor je volgende marketingcampagnes.

Hoe je je TrustBox widget(s) bijwerkt

Onze nieuwe TrustBoxen werken precies hetzelfde als de oude TrustBoxen. Ze hebben enkel een frisse, nieuwe look gekregen. Volg deze stappen om je TrustBoxen te updaten:

1. Ga in de Trustpilot Business-account naar de TrustBox Update pagina
  2. Onder de kop Zijn je TrustBoxen toe aan een update?, zet het nieuwe TrustBox design aan met de ja-nee knop
  3. Klaar! Je nieuwe TrustBoxen worden binnen 30 minuten bijgewerkt. Bekijk hoe ze eruitzien en mochten er problemen zijn, neem dan contact op met ons Support Team.

TrustBox widgets voor websites zullen in juli automatisch onze nieuwe look krijgen, maar je kan ze nu alvast updaten en eventuele aanpassingen doen in je eigen tempo. Het is niet mogelijk om zelf de TrustBoxen voor e-mail bij te werken (Handtekening en Nieuwsbrief). Wij zullen deze automatisch voor je updaten.

Hoe je je aangepaste widgets en API integraties bijwerkt

Wanneer je een aangepaste website-integratie hebt gebouwd, dan moet je onze nieuwe look voor deze integratie handmatig updaten.

Ons nieuwe logo heeft andere afmetingen! Zorg er daarom voor dat je de implementatie op je website controleert en volg onze nieuwe Merkmateriaal Stijlgids.

Update je aangepaste integraties alsjeblieft zo snel mogelijk - niet later dan 31 augustus 2018.

Als je statische afbeeldingen gebruikt

Wanneer je een aangepaste widget met statische afbeeldingen hebt gebouwd, kun je de afbeeldingen vervangen met onze nieuwe marketingmaterialen.

Als je afbeeldingen via de Resources API gebruikt

Als je gebruikmaakt van de Resources API, zul je je implementatie moeten updaten zodat het de nieuwe marketingmaterialen toont.

Wees ervan bewust dat we niet langer de oude afbeeldingen zullen ondersteunen - dat omvat alle keys die beginnen met "image". Het tonen van onze oude afbeeldingen zullen aan het einde van dit jaar worden stopgezet.

Sterrenscores

Onze nieuwe sterrenscores hebben een nieuwe vorm en kleur gekregen, en de afmetingen zijn aangepast (volgens het 8-punts grid systeem).

De sterren zijn beschikbaar in de volgende maten:

• 128 x 24
  • 256 x 48
  • 512 x 96

De sterrenscore-afbeeldingen zijn ook beschikbaar als .svg

Verkrijg de sterrenscore-materialen van dezelfde API Endpoint, maar gebruik de nieuwe keyname en URL die verwijst naar de nieuwe afbeeldingen.

Oude sterrenscores:

Nieuwe sterrenscores:

Logo

Ons nieuwe logo heeft een andere look en aangepaste afmetingen, ten opzichte van het oude logo.

Het logo is in donkere en lichte versie beschikbaar in de volgende maten:

• 72 x 18
  • 144 x 36
  • 288 x 72
  • 576 x 144

De logo-afbeeldingen zijn ook beschikbaar als .svg

Verkrijg de logo-afbeeldingen van dezelfde API Endpoint, maar gebruik de nieuwe keyname en URL die verwijst naar de nieuwe afbeeldingen.

Oude logo:

Nieuwe logo:

Merklogo

Wees ervan bewust dat je het merklogo niet op zichzelf kan tonen.

Het Resources API Endpoint voor het merklogo is verouderd en het tonen zal door ons worden stopgezet aan het einde van het jaar. We raden je aan om in plaats daarvan het nieuwe Trustpilot logo te gebruiken.

Hoe je je marketingmaterialen bijwerkt

Als je het Trustpilot logo en de sterrenscores gebruikt in je marketingmaterialen (advertenties, print, tv-reclames, etc.), dan kun je deze vervangen met onze nieuwe marketingmaterialen met behulp van onze Merkmateriaal Stijlgids.

Update al je marketingmaterialen alsjeblieft zo snel mogelijk, maar niet later dan 31 augustus 2018.

Heb je nog vragen? Neem contact op met je Customer Success Manager of ons Support Team.