Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Kan ik me afmelden voor Trustpilot e-mails?

Wij willen je alleen e-mails sturen die je daadwerkelijk wilt ontvangen, dus de meeste Trustpilot e-mails bevatten een link om je af te melden. Je kunt je echter niet afmelden voor álle e-mails als je wel reviews wilt blijven plaatsen op Trustpilot.

Welke e-mails hebben geen afmeldlink?

Niet alle e-mails van ons bevatten een Afmeldlink; we moeten van sommige account- of dienstgerelateerde berichten zeker weten dat je ze ontvangt. Bijvoorbeeld, je kunt je niet afmelden voor e-mails over je login gegevens, want als je ooit je wachtwoord vergeet en moet resetten, moeten we je wel een nieuwe kunnen sturen.

Ook zetten we geen Afmeldlink in e-mails die je krijgt na het aanmaken van een account bij Trustpilot, of na het plaatsen van je eerste review. Deze eerste e-mail aan jou bevat namelijk je login gegevens en belangrijke informatie over hoe je je instellingen kunt wijzigen – inclusief je gebruikersnaam en je review.

Als je helemaal geen account- of dienstgerelateerde e-mails meer wilt ontvangen, kun je jouw gebruikersaccount en reviews verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je geen e-mails meer ontvangt van Trustpilot.

Voor welke e-mails kan ik me afmelden?

Een Afmeldlink vind je in e-mails over:

• Jouw reviews
  • Inspiratie
  • Tips voor bedrijven en producten
  • Informatie over Trustpilot
  • Nieuwe functies op Trustpilot

Wat gebeurt er als ik op de afmeldlink klik?

Als je in de VS bent, krijg je een lijst te zien met alle soorten communicatie waarvoor je je kan afmelden. Vink de selectievakjes aan of uit (door erop te klikken) om de communicatiesoorten aan of uit te schakelen.

Als je in Europa bent, dan meld je je automatisch af voor alle communicatie die niet dienstgerelateerd is.

Als ik me afmeld voor e-mails, krijg ik dan ook geen review uitnodigingen meer?

Wanneer je een e-mail hebt ontvangen van een bedrijf met de uitnodiging om hun bedrijf te beoordelen, dan zie je in die e-mail een eigen Afmeldlink. Let op, dat als je je afmeld via een link als deze, je niet langer review uitnodigingen ontvangt van bedrijven die dit geautomatiseerd hebben.

Oeps, ik heb me per ongeluk afgemeld. Wat nu?

Wanneer je onbedoeld op de Afmeldlink hebt geklikt en je weer wilt aanmelden, kun je eenvoudig op de Opnieuw aanmelden knop klikken in het scherm dat je direct daarna te zien krijgt:

Een andere manier is door op je account in te loggen, dan naar Mijn instellingen te gaan en je daar weer aan te melden voor Trustpilot e-mails.