Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe voegt u TrustBoxen toe aan uw website m.b.v. Trustpilots Magento extensie?

Op zoek naar een makkelijke manier om TrustBoxen aan uw website toe te voegen? Onze Magento extensie vereist geen technische vaardigheden en het implementeren ervan is zo gebeurd.

Dit artikel zal u begeleiden door het proces om een TrustBox toe te voegen, direct via Trustpilots Magento extensie. In het geval u nog niet onze Magento extensie heeft geïnstalleerd dient u dit eerst te doen.

Voeg een TrustBox toe via Magento

Log in op de Magento Admin van uw webstore. Als u Magento 1.x gebruikt, klik dan op System > Configuration. En als u Magento 2.x gebruikt, Stores > Configuration. Wijzig daarna uw 'Current Configuration Scope' naar Website, en scroll naar beneden totdat u de Trustpilot extensie in het menu ziet aan de linkerkant. Klik op de TrustBox tab.

U zult een bedieningspaneel zien waarmee u het uiterlijk en de positie van de TrustBox kan instellen.

Enabled/Disabled - TrustBoxen zijn standaard uitgeschakeld (disabled). Om de TrustBox op uw website te tonen, selecteer dan Enabled.

Template - Kies één van de gratis TrustBoxen die wordt ondersteund door onze extensie: Review Collector, Micro Review Count Light of Micro Review Count Dark.

Heeft u voorkeur voor een meer geavanceerde TrustBox, volg dan deze handleiding.

Locale - Selecteer de gewenste taal voor de TrustBox.

Position - De TrustBox zal standaard onderin uw webpagina geplaatst worden. Het kan echter ook in de hoeken geplaatst worden (linksboven en -onder, rechtsboven en -onder).

Padding X - Wijzig deze waarde als u de TrustBox horizontaal wilt verplaatsen.

Padding Y - Wijzig deze waarde als u de TrustBox verticaal wilt verplaatsen.

Als u tevreden bent met de TrustBox setup, klik dan op Save Config. En that's it! Bekijk vervolgens hoe de toegevoegde TrustBox erbij staat door uw website te bezoeken.