Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe voegt u TrustBoxen toe aan uw website m.b.v. Trustpilots Magento extensie?

Op zoek naar een makkelijke manier om TrustBoxen aan je website toe te voegen? Onze Magento-extensie vereist geen technische vaardigheden en het implementeren ervan is zo gebeurd.

Dit artikel zal je begeleiden door het proces om een TrustBox toe te voegen, direct via Trustpilots Magento-extensie. In het geval je nog niet onze Magento-extensie hebt geïnstalleerd dien je dit eerst te doen.

Voeg een TrustBox toe via Magento

Log in op de Magento Admin van je webstore. Als je Magento 1.x gebruikt, klik dan op System > Configuration. En als je Magento 2.x gebruikt, Stores > Configuration. Wijzig daarna je 'Current Configuration Scope' naar Website, en scroll naar beneden totdat je de Trustpilot-extensie in het menu ziet aan de linkerkant. Klik op de TrustBox tab.

Je zult een bedieningspaneel zien waarmee je het uiterlijk en de positie van de TrustBox kunt instellen.

Enabled/Disabled - TrustBoxen zijn standaard uitgeschakeld (disabled). Om de TrustBox op je website te tonen, selecteer dan Enabled.

Copy-paste TrustBox code snippet here - Klik op Get TrustBox Code om naar Trustpilot Business te gaan. Ga daarna naar Integrations > TrustBox Bibliotheek, en selecteer de TrustBox die je wilt tonen op je website. Klik op Get code, kopieer de code, en ga terug naar Magento Admin. Plak de code in het lege veld.

Page - Op welke pagina wil je je TrustBox tonen? Kies tussen Landing, Categorie, of Product.

Position - Waar op de pagina wil je je TrustBox plaatsen? Kies boven of onder het geselecteerde web-element.

TrustBox location selector - Hier kun je de locatie van de widget op de pagina instellen.

Als je tevreden bent met de opstelling van de TrustBox, klik dan op Save Config. Dat is alles! Bekijk hoe de TrustBox erbij staat door je website te bezoeken.