Reviews delen en promoten

Verbeter je online reputatie om nieuwe klanten aan te trekken en huidige klanten terug te laten keren.

Aan de slag

Bij Trustpilot kun je op meerdere manieren je reviews, TrustScore en sterrenscores delen en promoten. Je laat ermee zien dat je openstaat voor feedback. Dit kan leiden tot meer reviews van huidige en potentiële klanten.

Bedrijfs- of locatiereviews op social media

1. Ga in Trustpilot Business naar Mijn reviews > Bedrijfsreviews.

1. Selecteer je review onder Inbox. Klik erin op Delen.

Opmerking: Afhankelijk van je pakket kun je mogelijk ook kiezen voor Personaliseer en deel. Vervolgens kun je de reviewafbeelding aanpassen met onze Image Generator.
  1. Naast Nu delen op: selecteer je het social media-platform.

1. In het pop-upvenster koppel je het social media-account of log je in. Kies waar je de review wilt delen en volg dan de stappen hieronder.

Productreviews op social media

1. Ga in Trustpilot Business naar Mijn reviews > Productreviews.

1. Selecteer je review onder Inbox. Klik erin op Delen.

1. Naast Nu delen op: selecteer je het social media-platform.

1. In het pop-upvenster koppel je het social media-account of log je in. Kies waar je de review wilt delen en volg dan de stappen hieronder.

TrustBoxen

Promoot je reviews met TrustBoxen. Dit zijn ingesloten website-widgets die je klantfeedback rechtstreeks op je website of in je marketing weergeven. Ze kunnen je reviews, TrustScore en sterrenscores tonen.

Facebook-tab

Op Trustpilots tabblad voor je Facebook-pagina wordt je Trustpilot-bedrijfsprofiel gekoppeld aan je bedrijfspagina op Facebook. Toon er je TrustScore, sterrenscore en tot 50 van je nieuwste reviews.

Trustpilots marketingmateriaal

Zet ons marketingmateriaal in om je reviews te promoten op social media en in je marketing en reclame. Je kunt onze afbeeldingen, logo's en templates toevoegen aan je gedrukte en digitale campagnes.

Volgende Trustpilots tabblad voor Facebook-pagina