Reviews delen en promoten

Verbeter je online reputatie om nieuwe klanten aan te trekken en huidige klanten terug te laten keren. Aan de slag

Bij Trustpilot kun je op meerdere manieren je reviews, TrustScore en sterrenscores delen en promoten. Je laat ermee zien dat je openstaat voor feedback. Dit kan leiden tot meer reviews van huidige en potentiële klanten.

Voordat je je reviews promoot en deelt, moet je de reviewer eerst om toestemming vragen. Je kunt er ook voor zorgen dat ze anoniem zijn. Dit is niet van toepassing als je ze promoot via TrustBox-widgets of onze Image Generator.

Bedrijfs- of locatiereviews op social media delen

1. Ga in Trustpilot Business naar Mijn reviews > Bedrijfsreviews.

1. Selecteer je review onder Inbox. Klik op Delen.

Opmerking: Afhankelijk van je pakket kun je mogelijk ook kiezen voor Personaliseer. Vervolgens kun je de reviewafbeelding aanpassen met onze Image Generator.
  1. Selecteer het platform voor social media waarop je de review wilt delen.

1. In het pop-upvenster koppel je het social media-account of log je in. Kies waar je de review wilt delen en volg dan de stappen hieronder.

Productreviews op social media delen

1. Ga in Trustpilot Business naar Mijn reviews > Productreviews.

1. Selecteer je review onder Inbox. Klik op Delen.

Opmerking: Afhankelijk van je pakket kun je mogelijk ook kiezen voor Personaliseer en deel. Vervolgens kun je de reviewafbeelding aanpassen met onze Image Generator.
  1. Naast Nu delen op: selecteer je het social media-platform.

1. In het pop-upvenster koppel je het social media-account of log je in. Kies waar je de review wilt delen en volg dan de stappen hieronder.

Reviews via TrustBox-widgets promoten

Promoot je reviews met ingesloten websitewidgets die je klantfeedback rechtstreeks op je website of in je marketing weergeven. In de widgets is er plek voor je reviews, TrustScore en sterrenscores.

Trustpilots marketingmateriaal

Zet ons marketingmateriaal in om je reviews te promoten op social media en in je marketing en reclame. Je kunt onze afbeeldingen, logo's en templates toevoegen aan je gedrukte en digitale campagnes.