Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Tips en Trucs

Lees hier over onze tips en 'best practices' om er zeker van te zijn dat je ons platform op de juiste en beste manier gebruikt en binnen onze richtlijnen blijft.

Voor bedrijven die het Trustpilot-platform gebruiken hebben we een specifiek aantal regels opgesteld, die je kunt vinden in onze Bedrijfsrichtlijnen. Voor reviewers en consumenten hebben we de Gebruikersrichtlijnen ontwikkeld (zie onze Snelle gids voor Trustpilot's Gebruikersrichtlijnen).

Bedrijfsrichtlijnen

Je kunt het beste onze Bedrijfsrichtlijnen lezen om een goed inzicht te krijgen in wat wel en niet is toegestaan als bedrijf zijnde dat ons platform gebruikt. De hoofdpunten spreken redelijk voor zich, maar om het eenvoudig voor je te maken hebben we ze samengevat in onze Snelle gids naar Trustpilot's Bedrijfsrichtlijnen.

Voor alle details:

Tips & best practices voor bedrijven

We hebben de beste werkwijzen verzameld om je op gang te helpen met het naleven van onze richtlijnen, zodat je de beste ervaring met Trustpilot krijgt:

Vind meer informatie in onze Support Sectie.

Vorige Praktische informatie

Volgende Trustpilots e-commerce integraties