Uitnodigingen voor bedrijfsreviews versturen door een bestand met klantgegevens te uploaden

Als je klanten wilt uitnodigen om een bedrijfsreview achter te laten, kun je een CSV-bestand maken met hun gegevens en dat dan importeren in je Trustpilot Business-account. Zo doe je dat:

BELANGRIJK

● Alle nieuwe klanten (met een gratis of betaald pakket) die zich op of na 1 oktober 2020 aanmelden voor Trustpilot, kunnen vanaf het eerste gebruik nog 90 dagen een bestand met klantgegevens uploaden.

Klanten die gebruikmaken van onze betaalde diensten hebben vanaf hun eerstvolgende contractverlenging op of na 1 november 2020 nog 90 dagen toegang tot FileUpload.

Klanten die gebruikmaken van onze gratis diensten hebben vanaf 1 oktober 2020 nog 90 dagen toegang tot FileUpload.

1. Ga in Trustpilot Business naar Verzamel reviews. Klik op Probeer een andere manier om reviews te verzamelen.
  2. Selecteer Eenvoudige bestandsupload.
  3. Klik op Selecteer bestand en upload je CSV-bestand. De kolommen in het CSV-bestand moeten de volgende gegevens in deze volgorde bevatten:
  • E-mailadres klant
  • Naam klant
  • Referentienummer

1. Controleer of je klantgegevens correct zijn en klik op Ga verder.
  2. In het veld Naam van afzender voer je de info van de afzender in. Selecteer in het dropdown-menu het antwoordadres waarmee je de uitnodigingen wilt versturen. Klik op Ga verder.

1. In Je e-mailuitnodiging maken klik je op Template selecteren.

1. In het dialoogvenster onder Geoptimaliseerde templates door Trustpilot kies je de taal en template voor de uitnodiging. Klik op Deze template selecteren.
  2. In het dropdown-menu Stuur je klanten naar deze website om een review te schrijven selecteer je de lokale Trustpilot-website waar je je klanten naartoe wilt sturen om hun feedback achter te laten. Klik op Volgende.

1. Controleer de gegevens. Als alles klopt, klik dan tot slot op Uitnodigingen verzenden.