Een gebruikersnaam kiezen

Elk Trustpilot-gebruikersaccount vereist een gebruikersnaam. Het is openbaar zichtbaar naast iedere review die je plaatst. Je kunt op elk gewenst moment een nieuwe kiezen, en je volledige naam gebruiken of juist meer anoniem blijven.

Wat voor gebruikersnaam kan ik kiezen?

Je kunt je ​​gebruikersnaam vrij kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld je voornaam of volledige naam weergeven.

Blijf je liever anoniem? Bedenk dan iets anders. Zolang het geschikt is voor een reviewplatform en in lijn is met onze richtlijnen voor reviewers. Je gebruikersnaam mag niet poseren als iemand anders, aanzetten tot haat, godslastering, lasterlijke uitspraken, of adverteren.

Opmerking: Trustpilot identificeert je account met je e-mailadres, dus het is mogelijk dat andere reviewers dezelfde gebruikersnaam hebben. Zo kan het voorkomen dat meerdere reviewers 'Jan de Vries' als gebruikersnaam hebben op Trustpilot.

Waarom hebben jullie mijn volledige naam gebruikt?

Meld je je via Facebook bij Trustpilot aan, dan geef je ons toegang tot bepaalde informatie, zoals je naam en eventuele profielfoto's op Facebook. Je Trustpilot-gebruikersnaam is dan hetzelfde als je Facebook-naam. Lees hier meer over in ons privacybeleid voor reviewers.

Heb je een review geplaatst op uitnodiging van een bedrijf? Dan is je profiel aangemaakt met de door het bedrijf verstrekte gegevens. Als ze je volledige naam hebben gebruikt, is dat automatisch je Trustpilot-gebruikersnaam.

Je gebruikersnaam veranderen

1. Klik in je Trustpilot-account op je gebruikerspictogram rechtsboven. Selecteer Mijn Instellingen in het dropdown-menu.
  2. Voer onder Persoonlijke Instellingen een nieuwe gebruikersnaam in bij Naam (openbaar zichtbaar)*.
Let op: je gebruikersnaam moet tussen de 2 en 30 tekens lang zijn en mag geen cijfers of speciale tekens bevatten zoals "# & @ + [] ()".
  1. Klik op Bewaar informatie om te bevestigen.
Opmerking: het kan tot 20 minuten duren voordat je wijzigingen op Trustpilot verschijnen.