​Kies een gebruikersnaam voor uw Trustpilot review-account

Elk Trustpilot review-account dient over een gebruikersnaam te beschikken. U kunt zowel uw eigen naam als een fictieve naam gebruiken, indien u de voorkeur geeft aan anoniem te blijven.

Uw gebruikersnaam is niet permanent zoals op sommige andere platforms wel het geval is. U kunt te allen tijde uw gebruikersnaam wijzigen.

Wat voor gebruikersnaam kan ik kiezen?

U bent vrij om een gebruikersnaam naar keuze te nemen. Veel van onze reviewers houden het graag simpel en gebruiken enkel hun voornaam, terwijl anderen juist de voorkeur geven aan het weergeven van hun volledige naam.

Indien u geheel anoniem wenst te blijven, kunt u ook een andere naam gebruiken. Zorg er wel voor dat deze naam voldoet aan onze Gebruikersrichtlijnen. Zo mag uw gebruikersnaam niet als doel hebben om een bestaand persoon na te bootsen. Ook mag uw naam niet aanstootgevend zijn en zijn namen die godslastering, reclame, laster en smaad bevatten niet toegestaan.

Wees ervan bewust dat wij uw e-mailadres gebruiken als uw unieke ID. Om die reden kan het voorkomen dat andere reviewers over dezelfde gebruikersnaam beschikken. Zo zou het bijvoorbeeld voor kunnen komen dat meerdere reviewers 'Jan de Vries' als gebruikersnaam hebben op Trustpilot.

Waarom hebben jullie mijn volledige naam gebruikt?

Als u zich heeft aangemeld voor Trustpilot door uw profiel aan een socialmedia-account als Facebook te koppelen, dan heeft u ermee ingestemd om ons toegang te verlenen tot geselecteerde informatie, zoals uw Facebooknaam en profielfoto. In dit geval zal uw Trustpilot gebruikersnaam identiek zijn aan uw Facebooknaam. Bekijk voor meer informatie ons Privacybeleid.

Indien u een review heeft geschreven naar aanleiding van een uitnodiging, dan is uw profiel gecreëerd aan de hand van de informatie die ons verstrekt is, door het bedrijf dat u de uitnodiging heeft verstuurd. Als het desbetreffende bedrijf zowel uw voor- als achternaam gebruikt in hun communicatie, dan is dit automatisch uw gebruikersnaam op Trustpilot. Bekijk hieronder hoe u uw naam kunt wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam?

Als u uw gebruikersnaam of andere instellingen wilt wijzigen, dan is dit eenvoudig te doen. Bekijk dit artikel voor tekst en uitleg.

Opmerking: Het kan tot 20 minuten duren voordat uw wijzigingen zichtbaar zijn op Trustpilot.