Hallo! Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Ik wil mijn profiel verwijderen (voor bedrijven)

Indien u niet langer gebruik wenst te maken van Trustpilot's business diensten, dan kunnen wij u helpen met het verwijderen van uw inloggegevens. Uw profiel zal dan weer een ongeclaimde status krijgen.

Let op: Uw publieke profielpagina de ongeclaimde status teruggeven, zorgt er enkel voor dat uw mogelijkheid om in te loggen verdwijnt. Uw publieke profiel en de geplaatste beoordelingen zullen niet worden verwijderd. Bovendien zal het voor consumenten mogelijk blijven om uw bedrijf op Trustpilot te beoordelen.

Wat is het verschil tussen mijn business account en mijn publieke profielpagina?

Uw business account is het gedeelte van uw Trustpilot profiel dat alleen u (of wie u toegang heeft namens uw bedrijf) kunt zien. Dit is waar u kunt inloggen en kunt reageren op ontvangen beoordelingen, alsmede de beoordelingen kunt rapporteren die in strijd zijn met onze richtlijnen. Ook kunt u hier contact opnemen met beoordelaars die u niet direct herkent. Dit is tevens de plek waar u uitnodigingen kunt verzenden en diverse e-commerce integraties kunt instellen.

Dit is hoe uw beoordelingen er uitzien binnen uw business account:

Uw publieke profiel is de pagina op de algemene Trustpilot website, waar uw klanten een beoordeling over uw bedrijf kunnen achterlaten. Als uw profielpagina de ongeclaimde status terugkrijgt, zullen uw ontvangen beoordelingen niet worden verwijderd.

Dit is een voorbeeld van een publieke profielpagina:

Worden al mijn beoordelingen verwijderd als mijn publieke profielpagina de ongeclaimde status terugkrijgt?

Trustpilot is een online beoordeling community, en alle beoordelingen zijn eigendom van de desbetreffende auteurs. Om deze reden zullen wij beoordelingen op bedrijfsprofielen nooit verwijderen of verbergen.

Wanneer wij uw business account verwijderen, krijgt de pagina weer de ongeclaimde staat toegekend. Klanten blijven in staat om uw bedrijf te beoordelen en andermans beoordelingen te bekijken. Maar zonder een business account, zal u niet in staat zijn om op ontvangen beoordelingen te kunnen reageren.

Door uw business account te verwijderen, verdwijnt de mogelijkheid om beoordelingen te rapporteren en om op beoordelingen te reageren. De beoordelingen zelf worden echter niet verwijderd. Voor meer informatie over waarom we op deze manier te werk gaan, kunt u dit artikel raadplegen.

Hoe krijgt mijn profiel weer de ongeclaimde staat?

Indien u zich ervan bewust bent dat uw beoordelingen niet worden verwijderd, maar u alsnog uw publieke profielpagina wilt terugbrengen naar de ongeclaimde status, dan dient u contact op te nemen met ons Support Team.

U kunt contact opnemen met ons Support Team via live chat, door in de Support Sectie rechtsonder op de Have questions? knop te klikken. U kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier. Deze vindt u door op de Neem contact op met Support knop te klikken, bovenaan elke willekeurige Support Sectie pagina.

Iemand van ons Support Team zal vervolgens contact met u opnemen en u helpen met uw verzoek.

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.