Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Hoe kan ik mijn Trustpilot profielfoto wijzigen?

Wanneer je een Trustpilot profiel aanmaakt, afhankelijk van hoe je je hebt aangemeld, kan het zijn dat je profiel nog geen foto bevat. Indien gewenst kun je op eenvoudige wijze een profielfoto uploaden of wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn profielfoto?

Voordat je aan de slag gaat, dien je eerst in te loggen. Ga naar de startpagina van Trustpilot en klik rechtsboven in het scherm op de link die Inloggen aangeeft.

1. Login met behulp van je e-mailadres en wachtwoord.

Indien je een review hebt geschreven naar aanleiding van een uitnodiging, is er met de publicatie van je review automatisch een account voor je aangemaakt. Je hebt destijds een welkomstmail van ons ontvangen. Dit houdt in dat je kunt inloggen op je profiel en je gebruikersnaam en profielinstellingen kunt wijzigen.

Om toegang tot je profiel te krijgen, klik je op de link in de welkomst e-mail. Je kunt ook een nieuw wachtwoord aanvragen met behulp van het e-mailadres waarmee je de uitnodiging hebt ontvangen. Gebruik nu je inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

1. Klik op het icoon van je profiel, rechtsboven in het scherm.
  2. Selecteer Mijn Instellingen uit de drop-down lijst.
  3. Klik nu op de knop die Upload een nieuwe profielfoto aangeeft.
  4. Een nieuw scherm wordt geopend. Selecteer de gewenste foto en klik vervolgens op Open.

Let op: zodra je foto is geüpload, kan het tot 20 minuten duren voordat deze zichtbaar is op Trustpilot.

Je kunt ook je profielfoto verwijderen door op de knop met de tekst Verwijder mijn profielfoto te klikken.

Wat voor soort foto's kan ik gebruiken?

Je profielfoto mag zo kleurrijk en creatief zijn als je wilt! Zorg er wel voor dat je het recht hebt om deze foto te gebruiken en dat deze strookt met onze Gebruikersrichtlijnen.

Vermijd afbeeldingen die één of meer van de volgende zaken bevatten: haatzaaiende tekens en symbolen, godslastering, reclame, logo's (vooral als ze niet van jou zijn), seksueel getinte content en alle andere inhoud die als ongeschikt wordt ervaren voor een professionele omgeving en kinderen.

Als je gebruikmaakt van een foto, dan is het raadzaam om te kiezen voor een mooie en heldere afbeelding met een hoge resolutie.

Heb ik een profielfoto nodig?

Zeker niet. Als je de voorkeur hebt aan een profiel zonder foto, dan kun je er simpelweg ook voor kiezen om deze niet te uploaden, of om je huidige profielfoto te verwijderen. In plaats van een profielfoto, zal er dan een grijs silhouet zichtbaar zijn.