​Hoe kan ik mijn Trustpilot profielfoto wijzigen?

Wanneer u een Trustpilot profiel aanmaakt, afhankelijk van hoe u zich heeft aangemeld, kan het zijn dat uw profiel nog geen foto bevat. Indien gewenst kunt u op eenvoudige wijze een profielfoto uploaden of wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn profielfoto?

Voordat u aan de slag gaat, dient u eerst in te loggen. Ga naar de startpagina van Trustpilot en klik rechtsboven in het scherm op de link die Inloggen aangeeft.

1. Login met behulp van uw e-mailadres en wachtwoord.

Indien u een beoordeling heeft geschreven naar aanleiding van een uitnodiging, is er met de publicatie van uw beoordeling automatisch een account voor u aangemaakt. U heeft destijds een welkomstmail van ons ontvangen. Dit houdt in dat u kunt inloggen op uw profiel en uw gebruikersnaam en profielinstellingen kunt wijzigen.

Om toegang tot uw profiel te krijgen, klikt u op de link in de welkomstmail. U kunt ook een nieuw wachtwoord aanvragen met behulp van het e-mailadres waarop u de uitnodiging heeft ontvangen. Gebruik nu uw inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

1. Klik op het icoon van uw profiel, rechtsboven in het scherm.
  2. Selecteer Mijn Instellingen uit de drop-down lijst.
  3. Klik nu op de knop die Upload een nieuwe profielfoto aangeeft.
  4. Een nieuw scherm wordt geopend. Selecteer de gewenste foto en klik vervolgens op Open.

Let op: Zodra uw foto is geüpload, kan het tot 20 minuten duren voordat deze zichtbaar is op Trustpilot.

U kunt ook uw profielfoto verwijderen door op de knop met de tekst Verwijder mijn profielfoto te klikken.

Wat voor soort foto's kan ik gebruiken?

Uw profielfoto mag zo kleurrijk en creatief zijn als u wilt! Zorg er wel voor dat u het recht heeft om deze foto te gebruiken en dat deze strookt met onze Gebruikersrichtlijnen.

Vermijd afbeeldingen die één of meer van de volgende zaken bevatten: haatzaaiende tekens en symbolen, godslastering, reclame, logo's (vooral als ze niet van jou zijn), seksueel getinte content en alle andere inhoud die als ongeschikt wordt ervaren voor een professionele omgeving en kinderen.

Als u gebruikmaakt van een foto, dan is het raadzaam om te kiezen voor een mooie en heldere afbeelding met een hoge resolutie.

Heb ik een profielfoto nodig?

Zeker niet. Als u de voorkeur geeft aan een profiel zonder foto, dan kunt u er simpelweg ook voor kiezen om deze niet te uploaden, of om uw huidige profielfoto te verwijderen. In plaats van een profielfoto, zal er dan een grijs silhouet zichtbaar zijn.