Hoe kan ik mijn profielfoto op Trustpilot wijzigen?

Geef je reviews een gezicht door een profielfoto toe te voegen. Op deze manier laat je zien dat je een echt persoon met echte koopervaringen bent.

Als je je via e-mail hebt aangemeld, geeft Trustpilot standaard een grijs silhouet als je profielfoto weer. Upload een profielfoto en laat de wereld zien dat er een echt persoon achter je reviews schuilt.

Wijzig je profielfoto

1. Op de startpagina van Trustpilot, wijs met je muis op je profielfoto in de rechterbovenhoek. Klik op Mijn instellingen in het dropdown-menu.
  2. Klik vervolgens op Upload een nieuwe profielfoto onder het kopje Persoonlijke instellingen.
  3. Selecteer nu het desbetreffende bestand.

Klik op Verwijder mijn profielfoto als je de foto wilt verwijderen.

Let op: Zodra je bestand is geüpload, kan het tot 20 minuten duren voordat je profielfoto op Trustpilot wordt weergegeven.

Wat voor soort foto's kan ik gebruiken?

Je profielfoto mag zo kleurrijk en creatief als je wilt, maar neem wel het volgende in overweging:

• Je foto moet een minimale hoogte en breedte van 73 px hebben. Je kunt .jpeg-, .png-, .gif-, .bmp- en .tiff-bestanden gebruiken.
  • Zorg ervoor dat je het recht hebt om de foto te gebruiken. Wil je Iron Man als profielfoto? Dat mag alleen als je Tony Stark bent of over de fotorechten beschikt.
  • Gebruik geen bedrijfslogo's of advertenties.
  • Afbeeldingen die haatdragend, beledigend of aanstootgevende zijn, zijn niet toegestaan. Ook seksueel getinte foto's zijn verboden. Houd het netjes, mensen!

Bij twijfel, raadpleeg onze Gebruikersrichtlijnen.

Heb ik een profielfoto nodig?

Het is niet verplicht. Als je de voorkeur geeft aan een profiel zonder foto, dan kun je er simpelweg voor kiezen om geen foto te uploaden. In plaats van een profielfoto, zal er dan een grijs silhouet zichtbaar zijn.