Facturering - Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de facturering van je Trustpilot Business-account? Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe wijzig ik mijn factuurinformatie of betaalgegevens?

Neem rechtstreeks contact op met je Customer Success Manager (CSM) om je accountgegevens te wijzigen.

Het btw-nummer van mijn bedrijf is gewijzigd. Hoe meld ik dit?

Geef dit aan je CSM door.

Wie kan vragen over mijn factuur beantwoorden?

Neem bij vragen contact op met je CSM. Als deze niet kan helpen, wordt je doorverwezen naar de juiste afdeling.

Waar vind ik een kopie van mijn factuur?

Neem contact op met je CSM voor een kopie van je factuur.

Hoe betaal ik mijn factuur?

Je kunt op de volgende manieren je factuur betalen:

• Automatische creditcardbetaling
  • Eenmalige creditcardbetaling
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

De URL op mijn factuur voor de creditcardbetaling werkt niet. Wat nu?

De URL op je factuur is een korte variant van de URL die je dient te gebruiken, aangezien de volledige link uit diverse regels tekst bestaat. We versturen alle facturen elektronisch, dus je kunt het beste gewoon op de link klikken. Typ/plak de korte link niet zelf in je adresbalk — deze bevat niet alle benodigde tekst. Werkt het klikken niet? Neem dan contact op met je CSM.

Waar vind ik de verlengdatum van mijn contract?

De datum staat op je eigen contractexemplaar. Als je geen kopie van je contract hebt, kan je CSM je helpen.

Wie kan mij helpen mijn pakket te upgraden?

Richt al je vragen over wijzigingen aan je CSM, inclusief upgrades, add-ons en annuleringen.