Facturering - Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de facturering van je Trustpilot Business-account? Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe wijzig ik mijn factuurinformatie of betaalgegevens?

Je kunt je factuurgegevens en betaalgegevens bijwerken via je Trustpilot Business-account > Instellingen > Facturering > Betaalmethode wijzigen. Deze functie is beschikbaar voor alle gebruikers met admin-rechten.

Het btw-nummer van mijn bedrijf is gewijzigd. Hoe meld ik dit?

Geef dit door aan je CSM.

Wie kan vragen over mijn factuur beantwoorden?

Neem bij vragen contact op met je CSM. Als deze niet kan helpen, word je doorverwezen naar de juiste afdeling.

Waar vind ik een kopie van mijn factuur?

Je kunt een kopie van je factuur vinden via je Trustpilot Business-account > Instellingen > Facturering. Daar kun je je factuurgeschiedenis bekijken en je huidige en eerdere facturen downloaden.

Hoe betaal ik mijn factuur?

Je kunt op de volgende manieren je factuur betalen:

• Automatische creditcardbetaling
  • Eenmalige creditcardbetaling
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

De URL op mijn factuur voor de creditcardbetaling werkt niet. Wat nu?

De URL op je factuur is een korte variant van de URL die je dient te gebruiken, aangezien de volledige link uit diverse regels tekst bestaat. We versturen alle facturen elektronisch, dus je kunt het beste gewoon op de link klikken. Typ/plak de korte link niet zelf in je adresbalk — deze bevat niet alle benodigde tekst. Werkt het klikken niet? Neem dan contact op met je CSM.

Waar vind ik de verlengdatum van mijn contract?

De datum staat op je eigen contractexemplaar. Als je geen kopie van je contract hebt, kan je CSM je helpen.

Wie kan mij helpen mijn pakket te upgraden?

Richt al je vragen over wijzigingen, inclusief upgrades en add-ons, aan je CSM.

Vorige: Automatische betaling met creditcard